ZETApress

hírportál

Gyarmatiak a Formula?1-en

A Class FM, Magyarország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója a 27. ENI Magyar Nagydíj világméretű őrületéből is kiveszi részét. Egy hallgatójának és választott kísérőjének életre szóló élményt biztosít ? tudtuk meg Jani Kingától.

Ezen a hétvégén a Class FM ugyanazzal a helikopterrel szállítja a szerencsés nyerteseket a Hungaroringre, amelyikkel a Formula?1 versenyzőket is röpítik, és még egy négycsillagos szálloda elnöki lakosztályában is eltölthetnek 2 éjszakát. A Hungaroringre a belépő természetesen a Szuper Gold tribünre szól VIP ellátással.

A Class FM csatornán egy héttel ezelőtt kezdődött az a Formula?1 tudás-alapú játék, amivel ismét lázba hozták az országot. Rekordszámú, közel harmincezer SMS-t regisztráltak a rádió szerverein. Az ország minden sarkából próbálkoztak a rajongók a mesébe illő főnyereményért. A szerencse útjai kifürkészhetetlenek ? tartja a mondás és ez most is bebizonyosodott. A tízezrek által áhított nyeremény ugyanis egy balassagyarmati édesanyáé lett, aki abban a reményben vett részt a játékban, hogy Formula?1 őrült férjének és fiának meglepetést szerezhet. Szó se róla, sikerült!

A Magyar Nagydíj egy olyan exkluzív esemény, amelyből vezető kereskedelmi rádióként nem maradhattunk ki. Ügyfelünkkel, a Rexonával sikerült egy olyan rendkívüli játékkal megörvendeztetni hallgatóinkat, amelyik nemcsak minőségi, szórakoztató, hanem a Nagydíj hivatalos kereskedelmi rádiójaként egy olyan főnyereményt kínáltunk, amelyik egyedi, különleges, a magyar rádiózásban mércét állít. A rekordszámú érdeklődő számunkra ismételten azt bizonyítja, hogy a rádióval hatalmas tömegeket lehet megmozgatni, mint kommunikációs platform garantáltan a legjobb választás. A legfontosabb a minőségi, kreatív tartalom ? mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

Vadon Jani, a Morning Show népszerű műsorvezetője már Budapestre röpítette a balassagyarmati boldog és izgatott nyerteseket azzal a bizonyos Formula?1-es helikopterrel. A Class FM stúdiójában apa és fia átvették VIP belépőiket, az elnöki lakosztályuk kulcsait, vagyis kezdődhet a felejthetetlen élményeket garantáló hétvége, amelynek részleteiről természetesen beszámolunk. Remélhetőleg a nyertesek nevét is mielőbb megismerhetjük!

Szóljon hozzá!