ZETApress

hírportál

Öt karika a Városligetben

Öt karikás flashmob állt az ?56-osok terén. A magyar élsportolók tiszteletére az öt karika formájának és színeinek megfelelő élő láncot alkottak a Vidámpark munkatársai és az érdeklődők délelőtt Budapesten.

Napokon belül kezdetét veszi az év egyik legnagyobb nemzetközi sporteseménye Londonban. A nyári játékok apropóján döntött úgy a Vidámpark, hogy a magyar csapat szurkolóival együtt látványos üzenetet küld a szigetországba. A résztvevők és a Vidámpark munkatársai az öt karika formájának és színeinek megfelelő élő láncot alkottak a budapesti ?56-osok terén és élőszóban is biztató felkiáltásokkal üzentek a magyar sportolóknak.

A Budapesti Vidámpark az egészséges és biztonságos szellemi és testi kikapcsolódás híve. A sport a szívünk csücske, szívesen biztosítunk helyet csapatépítő tréningek, bátorságpróbák, gyermeknapi sorversenyek és igazából bármilyen sportesemény számára. A Vidámpark központi törekvése, hogy a kulturált közösségépítés kereteinek megteremtése mellett biztosítsa a felhőtlen szórakozás élményét. A mostani rendezvénnyel e csapatépítő szellem jegyében szerettünk volna tisztelegni a magyar sportolók előtt ? fogalmazott Fehér Mariann, a Vidámpark szóvivője.

A londoni játékok után a Vidámpark vendégül szeretné látni a hazatérő sportolókat egy egész napos program erejéig, hogy kikapcsolódjanak, feltöltődjenek, megtapasztalhassák az éjszakai fényben úszó játékok élményét és kedvezmény kártyájuk segítségével bármikor visszatérhessenek családjukkal, barátaikkal.

Szóljon hozzá!