ZETApress

hírportál

Talmáé Brnoban a 11. rajtkocka

A Supersport kategória száraz pályán kezdte a mai első tréninget, amit a Superstock mezőnye még nem mondhatott el, mivel az éjszaki eső miatt reggel még nedves volt az aszfalt. Talmácsiék a második szabadedzésen több beállítást is kipróbáltak és nagyon sok hasznos információra tettek szert.

A délutáni időmérő nem a szokásos menetrend szerint zajlott, mivel a superpole során történt egy komoly bukás és hosszas munkálatokra volt szükség, hogy az aszfaltot letakarítsák és a versenyzőket újra felengedjék a pályára. Mindezek következtében a Supersport kategória második időmérőjének kezdése több mint egy órát csúszott ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Talmácsi 12 kört teljesített és a második boksz-kiállást követően sikerült javítania tegnapi legjobbján, és 2:04.224-es idővel megszerezte eddigi legjobb rajtpozícióját. Az első sorból Sofuoglu, Cluzel, Foret és Parkes indulhat holnap a 18 körös versenyen, melyet az Eurosport élőben közvetít 13:30 órától. A rajtsorrend: 1. K. Sofuoglu 2:03.217, 2. J. Cluzel 2:03.219, 3. F. Foret 2:03.297, 4. B. Parkes 2:03.379? 11. Talmácsi Gábor 2:04.224.

Úgy érzem, hogy amit csak lehetett kihoztam a motorból. Az elején kicsit megzavart, hogy a köridőmérőm nem a valós időket mutatta, majd az edzés közepén el kezdett az eső is szitálni. A motorbalance még nem az igazi. A kanyarok bejáratánál sajnos folyamatosan elmegy a Hondám hátulja, de tudjuk, hogy mi okozza a problémát, amin változtatni fogunk a holnapi bemelegítő edzésen. A 11. hely az eddigi legjobb rajtpozícióm, aminek örülök, és ez is mutatja, hogy versenyről versenyre folyamatosan fejlődünk. Nagyon várom a futamot, ami köztudott, hogy mindig egészen más, mint egy tréning ? értékelt Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma Brnóban remekelt | ZETApress

Szóljon hozzá!