ZETApress

hírportál

Megint nyert a Fradi

Az NB II. harmadik fordulójában megszerezte harmadik győzelmét a Ferencváros. Tízezer néző előtt verték meg 4:0-ra szombaton a Makót az Üllői úton. Újabb győzelmükkel most már biztosan állnak a tabella élén, mivel a nyírségiek a Tuzsér elleni hazai 2:2-es döntetlenjükkel pontokat veszítettek. Nem döntöttek még a múlt heti óvársól sem. Mint megírtuk, a mérkőzés utolsó tíz percében négy idegenlégiós volt a nyíregyházi csapatban, így akkori győzelmüket valószínűleg meg fogják semmisíteni.

Az élvonalban nincs már száz százalékos csapat, mivel a ZTE pontot vesztett otthon a Győr ellen. Így is ők vezetik a tabellát, de a Debrecen 2:1-es pénteki kaposvári győzelmével pontszámban beérte a zalaiakat. Az újonc Paks 2:0-ra kapott ki otthon a fehérváriaktól, míg a másik újonc Vác ugyancsak otthon verte meg 3:1-re a Honvédot.

Az Újpest Rákospalotán élt vissza a vendégjoggal a REAC 2:1-es legyőzésével. Szombaton megint ott játszanak majd, mivel november végéig a Megyeri úti stadionjuk betiltása miatt a XV. kerületben játsszák hazai mérkőzéseiket. Az élen álló ZTE látogat el majd hozzájuk, míg a REAC másnap a Honvédot fogadja.

Két mérkőzés volt még a hétvégén, a Dunántúlon. Pécs az MTK-tól kapott ki 1:0-ra odahaza, míg a Sopron a Diósgyőrt verte meg ugyanilyen arányban. A forduló utolsó mérkőzésén ma este 6-kor a Vasas fogadja a Tatabányát a Fáy utcában.

Szóljon hozzá!