ZETApress

hírportál

Idénynyitó Bükfürdőn

Talmácsi Gábor és navigátora, Patkó Gergely is részt vett az évadnyitó Bükfürdő Rallye 2012. hivatalos sajtótájékoztatóján. A szervezők nemcsak a verseny színvonaláért igyekeztek eddig megtenni mindent, hanem egy igazán különleges helyszínt választottak ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

A bükfürdői Kristály Torony európai viszonylatban az 5. helyen álló kristályszerkezetű, háromszintes kalandpark. A sajtótájékoztatót követően a bátrabbak kipróbálhatták a kalandpályát, majd a szervezők egy golf-kocsis mini bemelegítő futamra invitálták a versenyző párosokat, azaz Turán Frigyest ? Zsiros Gábort, Kazár Miklóst ? Ferencz Ramónt, Herczig Norbertet ? Bacigal Igort és Talmácsi Gábort ? Patkó Gergelyt. A villámversenyt a Talmácsi ? Patkó kettős nyerte.

Markó Tibor, a verseny főszervezője elmondta, hogy egy nagyon nehéz évkezdet után Bükfürdő településének és a támogatók külön összefogásnak köszönhetően ez a verseny nem marad el és bár a korábbi években mindig aszfaltos versennyel indult a bajnokság, most rendhagyó módon, murván kezdenek a versenyzők. Viszont a színvonal a megszokott lesz és egy igazi rallye évadnyitót ígérnek a hétvégére.

Régóta várom már, hogy kezdődjön a rallye bajnokság. Végre elérkezett ennek az ideje is. Eddig nagyon jó a kezdet. A színvonalas és különleges sajtótájékoztatót követően maximálisan pozitívak a benyomásaim és egy igazán jól szervezett verseny várható a hétvégén. Mivel számomra ez lesz az első murvás verseny, így fontosnak tartom a holnapi tesztlehetőséget, melyen mindannyian keményen fogunk dolgozni ? mondta Talmácsi Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Sokat tanult murván Talma | ZETApress

Szóljon hozzá!