ZETApress

hírportál

Elfújta a szél

A Faster Management ifjú védencei számára nem úgy folytatódott a spanyolországi tesztelés, ahogyan tegnap vártuk. A tervezettel ellentétben csupán néhány óvatos kör megtétele jutott számukra, hiszen a szél ereje nem hagyott alább. Volt, hogy elérte a 80 km/órát, ráadásul délután még az eső is eleredt. Ilyen körülmények között pedig nem sok értelme van a motorozásnak ? tudatta sajtószolgálatuk.

A csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy mindkét magyar versenyzőnek elegendő lehetőséget biztosítson arra, hogy motorjukat megismerjék, megtalálják a számukra legoptimálisabb beállításokat. Az előre eltervezett 3 napos tesztet készek máris egy nappal meghosszabbítani, hogy pótolni tudják a csütörtöki munkaszünetet, ami ugyan csak látszólagos volt, hiszen a szerelők folyamatosan dolgoztak a boxban. Már csak az égieknek kell kegyeseknek lenniük hozzájuk, hiszen minden adva van a gyakorláshoz, a tapasztalatszerzéshez, a csapattal történő összeszokáshoz, ami a Spanyol bajnokság megkezdése előtt Petinek és Alennek is jól jönne.

Ma a szél gyorsabb volt a pályán, mint mi, de bízom benne, hogy holnap fordítva lesz. Nagyon várom, hogy folytatni tudjuk a munkát ? nyilatkozta tegnap Sebestyén Péter.

Az időjárás sajnos nem adott lehetőséget a tesztelésre, pedig a tegnapi peches napom után már alig vártam, hogy ma újra motorra üljek. Majd holnap… ? mondta Györfi Alen.

Nagyon sajnálom, hogy az időjárás nem tette lehetővé, hogy tesztelni tudjanak Alenék, de felesleges lett volna kockáztatniuk és ekkora szélben pályára menniük. Egyelőre nem tehetünk mást, mint várjuk a jobb időt ? értékelte Talmácsi Gábor a látottakat.

Visszavághatnak az amerikaiak

A pekingi olimpia dobogósai küzdenek meg egymással és a románokkal mától Egerben a III. Volvo Nemzetközi Férfi Vízilabda Kupán. Ma este 8-kor a románokkal, holnap a szerbekkel, vasárnap pedig az amerikaiakkal játszunk. A mai és holnapi összecsapást a Sport1, a vasárnapit az m1 közvetíti. Részletek honlapjukon olvashatók.

Senki se higgye, hogy az utolsó meccsünk megismételt döntő lesz. Kemény Dénes csapatépítésbe kezdett, s egyelőre a játékosok összecsiszolása a tét. 18 játékost hívott a keretbe, melyből alkalmanként 15-öt nevezhet. A nyári vb-re akar ütőképes csapatot kialakítani, de a távlati cél a 2012-es londoni olimpián zsinórban a negyedik aranyérem megnyerése.

A 2007-es indulás óta mindig vidéki városban rendezik meg a Volvo Kupát. Céljuk a vízilabda vidéki népszerűsítése. Egerben erre nincs különösebb szükség, hiszen az OBI-es csapat mindig teltház előtt játssza mérkőzéseit, s most sem várható másként. A nehéz gazdasági helyzetben sem szállt ki az autógyár a szponzorálásból, mert két év óta folyamatosan a hosszú távú együttműködésben gondolkodik.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Eredményes tesztelés

Szóljon hozzá!