ZETApress

hírportál

Talmáék az utánpótlásért

Talmácsi Gábort évek óta képviselő Faster Management LLC. fontosnak érezte a fiatal tehetségek felkarolását, támogatását, éppen ezért a jövőben tapasztalatát, meglévő remek kapcsolatait kihasználva két ifjú magyar motoros pályafutásának segítését is kitűzte céljául ? tudtuk meg sajtócsapatuktól.

A két tehetség nem más, mint a 15 éves Sebestyén Péter, aki korábban indult már a Redbull Rookie Cup-on, fiatal kora ellenére azonban a VB-n még nem állhat rajthoz, valamint Györfi Alen, akiről az utóbbi időben egyre többet olvashattunk, hiszen szabadkártyásként rajthoz állt a MotoGP törökországi, valenciai futamán, 2007-ben Európa bajnok lett és számos egyéb sikert tudhat magáénak.

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro szívügyének tekinti, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek az utánpótlás kiépítéséért, így általuk a két fiatal állandó versenyzőként részt vehet az idei Spanyol Bajnokságon, mely köztudottan az egyik legrangosabb, legkeményebb nemzeti sorozat, és melynek rendezési joga szintén a DORNA-é. A bajnokságon szerzett tapasztalatok, eredmények mérföld kövei lehetnek Alenék pályafutásának a jövő tekintetében.

Péter és Alen a TEY Racing Team színeiben versenyeznek majd és mindketten Aprilia RS 125 motorral állnak rajthoz. A csapat tulajdonosa nem más, mint Sergio Gadea egykori főmérnöke, Ruiz Gomez Jose Manuel, aki egy igen tapasztalt szakember. A két fiú versenyzését segíteni fogja még Roberto Favaro (Stefano Favaro fia), aki minden futamra elkíséri őket, szervezi számukra az utazást, kézben tartja a logisztikai feladatokat, segíti őket az olasz szerelőkkel történő kommunikáció során és munkájával igyekszik mindent megtenni, hogy csakúgy, mint Talmácsi Gábornak, Péternek és Alennek is csak a versenyzésre kelljen koncentrálnia. És a közös munka máris megkezdődik, hiszen holnaptól 3 napos teszt várja Petiéket Spanyolországban, az Almeria pályán, melynek mindegyik napjáról beszámolunk.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Megkezdték a tesztelést

Szóljon hozzá!