ZETApress

hírportál

Focigála üzletembereknek

A Telki Globall Football Park és Sporthotel és a Figyelő a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásával idén először rendezi meg üzleti labdarúgó tornáját Magyarország TOP200 vállalata részére ? tudtuk meg a délelőtti sajtótájékoztatón, a Kempinski Fortuna-termében.

A sajtótájékoztató résztvevői Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Illisz László, a Figyelő főszerkesztője, Dr. Borbély Zoltán, az MLSZ jogi- és sajtóiroda vezetője, Kassai Viktor, az SOS Gyermekfalvak nagykövete, 2011-ben a világ legjobb játékvezetője, Czuppon Péter és Polgár András, a Globall Football Park és Sporthotel vezetői és a Kempinski budapesti igazgatója voltak.

A küzdelmek a magyar labdarúgás hazai fellegvárában, az MLSZ Technikai Centrumában zajlanak, ott, ahol nemzeti válogatottunk is készül a megmérettetésekre. A tornát hivatalos eredményhirdetéssel és érdekes előadásokkal zárják a június 11-i, hétfői jótékonysági est keretében, ahol a Kempinski Hotel Corvinus jóvoltából a résztvevő 200 cég vezetőjét látjuk vendégül. A gálaest tombola-bevétele is jótékonysági célokat szolgál.

A torna célja a 200 legmeghatározóbb hazai vállalat számára egy szokatlan éves találkozási és versengési lehetőség útnak indítása. Lehetőség arra, hogy a különböző szektorok is megmérkőzhessenek egymással értékes nyereményekért. A labdarúgás és az amatőr sport szeretetének hirdetése. Az egészséges életmód fontosságának kiemelése a vállalati szektorban is. Kiváló csapatépítési lehetőség, egy sportról szóló kiemelt társasági esemény életre hívása. Az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványának támogatása.

A kispályás tornán 5+1 fő játszik egyszerre egy csapatban. A selejtezők május 5-én, 6-án, 12-én és 26-án 4 csoportban, csoportonként tízszer öt csapattal. A június 7-i, pénteki döntőbe selejtezőnként 5-5 csapat kerül, s a 20 csapat négyszer ötcsapatos csoportban körmérkőzést játszik. A 4 csoportgyőztes aztán direkt kiesésben játszik az első helyért.

A nevezési díj 85 ezer forint plusz áfa csapatonként, mellyel mindenki automatikusan támogatja az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványát. Tervezik, hogy a meccsekre fogadni lehet a TippMixen, de ehhez még a Szerencsejáték Zrt-vel is egyeztetniük kell. A fővédnök Dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, szakmai védnöke Egervári Sándor a válogatott szövetségi kapitánya. Bővebbet weboldalán olvashatunk.

Szóljon hozzá!