ZETApress

hírportál

Talma Orfűn tesztel

A hamarosan rajtoló Országos Rallye Bajnokság előtt, felkészülési jelleggel Talmácsi Gábor is részt vesz a hétvégi orfűi sprint rallyen ? tudatta a Talmácsi Gábor Mádia. Fotóink Sándor Tamás felvételei.

Annak érdekében, hogy minél több tapasztalatot szerezzen az orfűi versenyen ki fog próbálni egy Mitsubishi Lancer Evo IX-est, illetve Patkó Gergely navigál majd neki a gyorsaságikon. Talmácsi nagyon komolyan veszi a felkészülést, mely során nagyon sok hasznos információt és segítséget kapott már eddig is csapatától, a Maricsek Racing Team-től.

Minél több tapasztalatra van szükségem, éppen ezért is döntöttünk úgy a csapatommal, hogy indulok az Orfű Rallyen, ahol versenykörülmények között tudunk tesztelni. Ezen a futamon Patkó Gergő lesz a navigátorom, aki nagyon jól ismeri a környéket és óriási rutinnal rendelkezik. Az OB-ig még több versenyautót is ki fogok próbálni, hétvégén pedig egy Lancer Evo IX-szel állok rajthoz ? mondta Talmácsi Gábor.

Két hónapja dolgozunk Gáborral és kis csapatunkkal a rallyes projekten, ami nagyon rövidnek mondható. Az orfűi versennyel újabb szakaszába érkezett a felkészülés. Ez egy jelentős állomás, mivel a hétvégi tapasztalatok fontosak a további munkánk szempontjából. Véleményem szerint Gábor elszántságának és precizitásának köszönhetően maximálisan ki fogjuk tudni használni a rendelkezésünkre álló rövid időt ? értékelt Maricsek Miklós.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A123 Grepton Kupa Orfűn | ZETApress

Szóljon hozzá!