ZETApress

hírportál

Talmácsi leszerződött

A Maricsek Team színeiben áll rajthoz Talmácsi Gábor az Országos Rallye Bajnokság idei szezonjában. A 2007-es 125cc-s gyorsasági motoros világbajnok és a magyar rallye pályákon jól ismert csapat a Szilveszter Rallyen már együtt dolgozott, valamint az idei szezont is közösen építették fel.

Ennek eredményeképpen megszületett a végső döntés: az új útra lépő Talmácsi Gábor idén a Maricsek Teamben versenyez. Hogy milyen autóval és ki lesz a navigátora, arra a márciusi csapatbemutatón derül fény ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

A Szilveszter Rallyen ismerkedtem meg a Maricsek Teammel, és azonnal megtetszett a lendületes, nagyon motivált, összeszokott csapat. Már az első versenyen nagyon sok hasznos tanácsot és információt kaptam tőlük. Miután nekem ez lesz a tanulóévem a rallyeban nagyon fontos, hogy olyan erős hátterem legyen, amely biztosítja számomra a fejlődési lehetőséget. A Szilveszter Rallye óta közösön állítottuk össze az idei évemet, amiben szintén sok segítséget kaptam tőlük, úgyhogy igazán nem is volt kérdéses, hogy az idén náluk versenyezzek. Nagyon bízom az eredményes közös munkában ? mondta Talmácsi Gábor.

Hatalmas megtiszteltetés volt, amikor Talmácsi Gábor, a magyar technikai sportok élő legendája a mi csapatunkat választotta a Szilveszter Rallyera. Már akkor látszott rajta, hogy nem csak hobbinak szánja a rallye-versenyzést, hanem nagyon komolyan veszi és hosszú távú tervei vannak vele. Az elmúlt két hónapban nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy az idei évet összeállítsuk, de még soha sem volt ennyire motivált a csapatunk. Talma már eddig is nagyon sok tapasztalatra tett szert és szeretnénk neki minden lehetőséget megadni a további fejlődéshez ? mondta Maricsek Miklós.

Szóljon hozzá!