ZETApress

hírportál

A SpaTrend Talma új partnere

Talmácsi Gábor, a 2011-es esztendő legtöbb média-megjelenését generáló sportolója és a SpaTrend között az idei évtől kezdetét vette egy hosszú távú együttműködés, mely az egészségmegőrzés és az egészséges életmódhoz szükséges kikapcsolódás népszerűsítése jegyében született.

Köztudott, hogy a kitartó munka, a folyamatos koncentrálás mellett mindenkinek szüksége van a kikapcsolódásra is, hogy feltöltődve, újult erővel legyen képes ismét belevetni magát a munkába. Talmácsi Gábor is azt az elvet vallja, hogy Aki nem tud ellazulni, az megfeszülni sem, így a felkészülési időszakban és a verseny szezonok folyamán mindig gondosan ügyel arra, hogy biztosítson időt szervezetének a regenerálódásra, ami elősegíti a lelki egyensúlyt, harmóniát is ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

A SpaTrend fiatalos csapata alig 9 év alatt piacvezető pozíciót vívott ki magának a wellness-termékek magyar piacán. A cég minden termékével a wellness, az egészség és az outdoor életérzés minőségi megvalósítását szolgálja. A Kaliforniában készített prémium minőségű HotSpring jakuzzik formatervezését professzionális designerek alakították tökéletesre, így különleges wellness élményt, és hétköznapokat feledtető ellazulást biztosítanak.

Ha a víz egy jakuzzi fúvókáin keresztül masszírozza az izmokat, komoly egészségjavító hatást gyakorol a szervezetre: számos stresszen is alapuló betegség kialakulását akadályozhatjuk meg. Ráadásul egy kiadós masszázsfürdő felér egy mély meditációval. A prémium minőségű kerti bútorok és egyedi szaunák is a kényelem és az egészség szolgálatában állnak. A szaunázás bizonyítottan nyugtat, ellazít és regenerál, Spa & Trend című magazinjukkal pedig a spa és wellness-kultúra minél szélesebb elterjedését szeretnék elérni.

Talmácsi Gábor személyében egy elképesztően sikeres és hiteles arcra találtunk, aki méltán képviselheti a SpaTrend relaxációra és egészségmegőrzésre alkalmas termékeit. Örömmel tapasztaltuk, hogy világbajnok sportolóként Gáborhoz igen közel áll a wellness világa, hiszen a relaxáció és ellazulás a sportban is elengedhetetlen. Mi pedig úgy gondoljuk, hogy Talma eddigi teljesítménye a garancia arra, hogy mindezt széles körben képes tudatosítani ? mondta Vezse Roland, a SpaTrend ügyvezető igazgatója. ? Az élsporthoz a kőkemény munka mellett hozzátartozik a lazítás, a kikapcsolódás is, amit új együttműködő partnerem, a SpaTrend termékei professzionális szinten biztosítanak mindenkinek ? tette hozzá Talmácsi Gábor.

Szóljon hozzá!