ZETApress

hírportál

Teremcross a Syma Csarnokban

A Syma Csarnok fapadlóján gyűlnek össze a profi és amatőr motocrossosok február 4-5-én. A látványos versenyek szombaton este 7-től éjjel fél 12-ig, vasárnap délután 5-től este fél 10-ig zajlanak. Mindkét napi program azonos forgatókönyv szerint, de két óra időeltolódással zajlik.

A verseny az International Motocross négy előfutamával kezdődik, melyet Brazil Szamba táncbemutató követ. Ezután kerül sor az Amatőr Motocross négy előfutamára. Utána Trial bemutató és Show következik, majd az International Supermoto négy előfutamán szurkolhatunk. Az őt követő fellépő személye egyelőre meglepetés.

Az előfutamokat az International Motocross két középdöntője követi, majd DJ KiTTo szórakoztat minket. Utána az Amatőr Motocross két középdöntője, majd Quad bemutató és show következik. Az International Supermoto két középdöntőjét a sztárok GoKart versenye követi, majd az Amatőr Motocross Döntőre és az International Supermoto Döntőre kerül sor. Utána az Amatőr Motocross és International Supermoto díjait adják át.

Versenyen kívül látványos Quad futam és Vivien Vance Tour fürdőruha-bemutató is lesz az International Motocross Döntő előtt, majd ennek a futamnak a Díjkiosztó ceremóniáját láthatjuk. Az estét mindkét nap a Drag Bike Show zárja. Az edzések szombaton 10-től 14 óráig, vasárnap 11-től 15 óráig lesznek ? tudtuk meg Kodrucz Gergő sajtófőnöktől.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Dupla adag adrenalin | ZETApress

Szóljon hozzá!