ZETApress

hírportál

Talma megint nyert

Talma lett a legtöbb média-megjelenést generáló sportoló. Több mint egymillió szavazat érkezett a Ringier és a Felix Promotion Menedzseriroda Az Év sportolója-gála jelöltjeire, akik közül tegnap este, a Symbol Budapest étteremben került kihirdetésre a tíz kategória győztese.

Előző évben Talmácsi Gábor nyerte a Legnépszerűbb sportoló címet. Idén még ennél is különlegesebb elismerést vihetett haza, melyet azért kapott, mert az összes jelölt közül 2011-ben ő generálta a legtöbb média-megjelenést, amihez a legnagyobb reklámegyenérték társul! A díjat Dóka Attila, az Observer Médiafigyelő Kft. ügyvezető-helyettese adta át ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Nagyszerű érzés volt megszerezni az előző évben a Legnépszerűbb sportoló díjat. A mostani dijkiosztón pedig egy igazán különleges díjat vihettem haza, melyet azért kaptam, mert 2011-ben én generáltam a legtöbb média-megjelenést a jelölt sportolók közül. Mindez azért is jelent óriási eredményt, hiszen köztudott, hogy az elmúlt évben nem versenyeztem. Hiszem, hogy ez a reklámérték nagy mértékben segít új támogatókat szerezni és a meglévőket is erősíti. A technikai sportok alapja az erős támogatói háttér. Ebben az évben újra versenyzek a rallye-ban, ezért szükségem van szponzorokra. Külön köszönet az Observer Média Figyelő Kft-nek, hogy elvégezte ezt a felmérést ? mondta el Talmácsi Gábor.

Az idei szavazás során összesen egymillió-nyolcvannégyezer voksot regisztráltak a szervezők. A díjazottak névsora: Az Év Legsármosabb sportolója: Tóth Dávid. Az Év Legszebb sportolónője: Vass Dóra. Az Év Legnépszerűbb sportolója: Berki Krisztián. Az Év Legkaritatívabb sportolója: Tóth Frank. Az Év Felfedezett sportolója: Kovács Sarolta. Az Év Extrém sportolója: Szabó Krisztián. Az Év Sportmenedzsere: Zengő Zoltán. Az Év Csapata: FTC-Rail Cargo Hungaria. Az Év Parasportolója: Sors Tamás. Az Év Sportkampánya: T-Home.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Vivicittá sokadszor | ZETApress
  2. A SpaTrend Talma új partnere | ZETApress

Szóljon hozzá!