ZETApress

hírportál

Úszónő az Arzenálnál

Jakabos Zsuzsanna lesz az Arzenál arca. Támogatói szerződést írt alá délelőtt a Magyar Úszó Szövetséggel és Jakabos Zsuzsanna Európa-bajnok úszóval az Arzenál Kft. a MÚSZ Tanácstermében.

A hároméves szerződés értelmében Jakabos Zsuzsanna lesz az Arzenál Élelmiszer Hálózat arca, így sokat fogunk találkozni vele a hálózat boltjaiban, illetve saját márkás termékein más boltok kínálatában. Dr. Szabó Tünde, az Úszó Szövetség főtitkára azt hangsúlyozta, hogy a támogatói kör bővülése hozzájárul az olimpiai felkészülés sikeréhez.

A Magyar Úszó Szövetséget és személy szerint Jakabos Zsuzsanna rövid pályás Eb-győztes úszónőt is támogatja mától az Arzenál Kft. A társaság idén önállósodott, ezért a hálózathoz tartozó 375 boltjának új arculatot tervez. Ebben kaphat kiemelkedő szerepet Jakabos Zsuzsanna, akit az Arzenál arcának választottak. A szövetség a 2012-es évre, az úszónő pedig három évre érvényes szerződést írt alá a társasággal a Komjádi Uszoda első emeletén.

Örülök a szerződésnek, sokkal nyugodtabban készülhetek ezután, és tudom, hogy vannak, akik abban bíznak, hogy az eddigieknél is jobb eredményeket fogok elérni a következő években ? mondta a szerződéskötésről Jakabos Zsuzsanna. ? Sokan csak a PR-t látják az ilyen sportolókkal kötött támogatási szerződések mögött, de mi, sportolók úgy működünk, mint mindenki más: amíg gondjaink vannak, nem tudunk száz százalékig a feladatra koncentrálni, és ez visszahat teljesítményünkre. ? Az úszónő kiemelte, hogy szerződése nemcsak az olimpiai felkészülésre vonatkozik, hanem három évre szól, ami különös bizalmat feltételez az Arzenál részéről, neki pedig a hosszú távú kiszámíthatóságot jelenti.

Számunkra nagyon fontos a támogatói kör bővítése, hiszen ezek a források teszik lehetővé, hogy sportolóink a legjobb körülmények között készülhessenek fel az olimpiára ? nyilatkozta a szerződés aláírásakor Szabó Tünde, a szövetség főtitkára. A válogatott már a kecskeméti edzőtáborban van, onnan indul Dél-Afrikába majd Mexikóba, aztán az Egyesült Államokban folytatódik a felkészülési program. ? Ilyen nagy ívű programot támogatók nélkül nem lehet megszervezni, de biztos vagyok benne, hogy úszóink az olimpián megmutatják, hogy érdemes volt ? jelentette ki Szabó Tünde.

Jakabos Zsuzsanna fiatal és még annál is fiatalosabb, kitartóan jön fel a világ élmezőnyére. A meglepetések benne vannak, és mindenki tudja, hogy szívós munkával nagyon sokra viheti még. Az Arzenál pont ugyanilyen ? indokolta Antal László, az Arzenál társtulajdonosa, hogy miért éppen Jakabos Zsuzsannára esett a cég választása. A társaság nemrég országos élelmiszerlánccá válva önállósította magát. 375 csatlakozó és saját boltjával, valamint kiterjedt nagykereskedelmi tevékenységével egyből a negyedik legnagyobb hazai tulajdonban álló élelmiszerlánc lett a piacon.

Szóljon hozzá!