ZETApress

hírportál

4RUN Félmaraton

Éremkiállítás lesz a debreceni 4RUN Rotary Futófesztiválon. A II. Rotary Félmaraton és Maraton Futófesztivál szervezői a maga nemében egyedülálló kiállítással készülnek: kizárólag futással kapcsolatos, félmaratoni, maratoni és egyéb táv teljesítésével megszerzett befutó- és emlékérmekből rendeznek kiállítást március 25-én.

A szervezők olyan éremtulajdonosok, futók, gyűjtők jelentkezését várják, akik tárgyaikat szívesen megmutatnák a fesztiválon; előnyben részesül az igényes kidolgozás, forma, a régiség, a sorozat, a versenyhelyszín egyedisége, vagy más különlegesség. Jelentkezni írásban, a kiállításra szánt érmek fényképes anyagával az e-mailcímükön lehet.

Az érmek zárt vitrinben kerülnek bemutatásra, a kiállítás anyagáról fotók mellett igényes kiadvány fog készülni, mely a honlapjukon lesz megtekinthető. Az éremtulajdonosok között a szervezők ajándékcsomagokat sorsolnak ki ? tudtuk meg Vasvári Ferenc sajtófőnöktől. A kiállítás a második ? tavaly több ezer főt megmozgató ? 4RUN Félmaraton utcai futóverseny-sorozat első állomásának kísérőrendezvénye, melyen 2000 métertől a maratonig több távon, egyéni és váltó kategóriákban lehet majd rajthoz állni. A versenykiírás is a honlapjukon olvasható.

Szóljon hozzá!