ZETApress

hírportál

Gyuri megint vízbe merült

Schirilla György ma délután 14 órakor megint az Orczy-tó vizébe merült. Idén a tavalyinál kicsit többet, 12 és fél percet töltött a 2 Celsius fokos vízben. Most nem voltak jégtáblák, így sérülés nélkül megúszta a kalandot. A mai bemutató után vidéken folytatja a jeges fürdőzést.

A vízben az Orczy-park két munkatársa kísérte mentőcsónakon. A parton kisfia, a 18 és féléves Gyurika várta egy törölközővel. Ő még sosem merült ilyen hideg vízbe, s egyelőre nem is vágyik rá. Édesapja is fiatalnak tartaná a feladatra, hiszen csak 39 évesen kezdett el úszni 12 évvel ezelőtt a jeges Dunában. Bővebbet róla idekattintva olvashatunk.

Ma is zsíros kenyérrel és forró teával várták a nagyszámú közönséget. Ott volt a korábbi úszótársnak, a 2009. december 2-án 32 éves korában elhunyt Cserneczky Attilának az édesanyja is. A fürdés után Gyuri bemutatott néhány jógagyakorlatot, mellyel az egészséges életmódra akarta felhívni a figyelmet. Utána a Nemzet rozmárja zuhanyozni indult, segítői pedig sok-sok dedikált fényképet osztottak ki rajongóinak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Gyuri vízbe merült | ZETApress

Szóljon hozzá!