ZETApress

hírportál

Ismét együtt, felelősen

Talmácsi és a Dreher Sörgyárak Zrt. ismét összefogott a felelős alkoholfogyasztásért. Élőben cseveghetnek Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnokkal erre az oldalra látogatók január 19-én 14 és 16 óra között. A Dreher Sörgyárak, a vállalat Felelős Alkoholfogyasztás Programja keretében Talmácsi Gáborral együttműködve igyekszik a közvélemény figyelmét felhívni a felelős alkoholfogyasztás, az egyéni felelősségvállalás fontosságára egy új, informatív honlap elindításával.

A Dreher Sörgyárak Zrt. a napokban indította útjára új informatív honlapját, az Alkohol.info.hu-t, mely a felelős alkoholfogyasztás fontosságára hívja fel a felnőtt magyar lakosság figyelmét. Az új honlapon többször találkozhatunk Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyzővel is, aki a felelős alkoholfogyasztás elkötelezett híve. Az indulás alkalmából Talmácsi Gábor január 19-én, hétfőn élő chat-tel várja a honlapra látogatókat, ahol a felelősségről, a versenyzésről, vagy az élet fontos, érdekes kérdéseiről is szívesen cseveg majd az érdeklődőkkel.

Sportemberként tudom, hogy a felelős döntés meghozatala sokszor nem egyszerű. A Dreher Sörgyárak Zrt. Felelős Alkoholfogyasztás Programjával ebben próbálunk segítséget nyújtani. A www.alkohol.info.hu oldalon rengeteg hasznos információ található az alkoholról és annak szervezetre gyakorolt hatásairól. Minél több információt szerzünk az alkoholfogyasztás lehetséges hatásairól, annál biztosabb, hogy felelősen döntünk, hiszen tisztán látjuk tetteink következményét ? mondta Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyző.

Az új portálnak köszönhetően megtudhatjuk, milyen hatást gyakorol az alkohol az emberi szervezetre, tippeket, útmutatást kaphatunk a felelős magatartáshoz. A honlap érdekességei közé tartozik, hogy a Mi történik, amikor alkoholt iszunk? ? menüpontban egy animációs ábra segítségével, interaktív módon követhetjük nyomon, hogyan szívódik fel az alkohol szervezetünkben, és hogyan hat a legfontosabb szerveinkre.

Szóljon hozzá!