ZETApress

hírportál

Izgalommal teli várakozás a 0. napon

A keddi 0. napon Győrben a Széchenyi István Egyetem sportcsarnokában hangzottak fel a Bécs?Pozsony?Budapest Ultramarathon első taktusai, ugyanis ekkor vette kezdetét a regisztráció és helyszíni nevezés.

Az előnevezett csapatok 90%-a megjelent, a további 10%-a bécsi rajthelyen fogja lebonyolítani a regisztrációt. A legnagyobb nevek mind megérkeztek, így Bogár Jani is, akik az első között vette át a rajtszámát. A hazai indulók mellett, több külföldi csapat is rendben befutott, valamint a Kozmann György, Csabai Edvin, Horváth Csaba nevével fémjelzett Bajnokok Csapata is a fedélzeten van.

Nem várt és sajnálatos eseményként az osztrák katonai középiskolások csapatának buszának feltörését említhetjük, akik roppant pozitívan álltak a helyzethez és az őket ért károk ellenére, természetesen rajthoz állnak a versenyen.

A tészta-party és a megnyitó technikai értekezlet kitűnő hangulatban zajlott, az eseményen rengeteg régi ismerősnek, futótársnak nyílt alakalma az újbóli találkozásra. A levegőben érezni lehetett a várakozással teli izgalmat, amellyel a ma reggeli rajtra tekintett versenyző és rendező egyaránt?

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Elrajtolt a Bécs?Budapest! | ZETApress

Szóljon hozzá!