ZETApress

hírportál

Közeleg az év legfittebb napja!

Idén újra Fittaréna! A fitnesz szerelmeseinek már nem kell bemutatnunk a FittArénát, hiszen a Budapest Sportiroda (BSI), a legnagyobb hazai futóversenyek rendezőjeként (Nike Budapest Félmaraton, Plus Budapest Maraton, T-Home Vivicitta) tavaly már második ízben vállalta fel Magyarország legnagyobb fitnesz-aerobik eseményének megszervezését.

Helyszín a tavalyi évhez hasonlóan az idén is Közép-Európa legkorszerűbb csarnoka, a Papp László Budapest Sportarena, melynek 8000 négyzetméteres küzdőtere több ezer mozogni vágyó embernek ad lehetőséget. Aki egyszer részt vesz ezen az egyedülálló eseményen, az többet nem tud majd ellenállni a kísértésnek, mint ahogyan a többi fitnesz eseményünknek sem, hiszen 2008-ban már másodjára rendezhettük meg a Coca-Cola Testébresztő Aerobik Maratont, a Flora Női Fitneszfesztivált és a Nativa Fittnapot, amely évről évre egyre nagyobb számú érdeklődőt vonz. A résztvevők, a fellépők, a hazai fitnesz-élet mozgatói mind elismerően nyilatkoztak a rendezvények színvonaláról.

Program

Idén november 22-én tölti meg a FittArénát a mozgáskedvelő közönség. A megszokott programok mellett tovább színesítjük az óratípusok palettáját, hogy biztosan megtalálja mindenki a személyiségéhez legjobban illő mozgásformát. A küzdőtéren lévő nagyszínpadon hazánk legnépszerűbb aerobik oktatói tartanak felejthetetlen órákat. A fellépők patinás névsora és az általuk külön erre az eseményre összeállított, bárki által követhető és egyedülálló koreográfiák, a magas szintű fény- és hangtechnika mind-mind garantálják az egyedülállóan magas színvonalat és a mozgás élményét mindenki számára. A kistermekben a legnépszerűbb és legkorszerűbb mozgástrendek képviselői tartanak órákat, ezzel biztosítva, hogy az érdeklődők 4 helyszínen 40 óratípus közül választhassanak.

Remek külföldi előadók!

Idén a legnépszerűbb hazai előadók mellett külföldről is érkeznek prezenterek, hogy tudásuk legjavát bemutassák a magyar fitneszrajongóknak. Gyere el, és mozogj Marcello Nascimentoval és Save Assenovval is az Arénában!

Életmód Expo és Fitnesz Park

A 3. TeleSport-SPAR FittAréna a hazai fitneszvilágban betöltött kiemelt jelentőségének megfelelően a mozgásprogramok mellett felvonultatja az egészséges életmódhoz, fitneszhez, wellneszhez kapcsolódó termékek és szolgáltatások legszélesebb tárházát is. Az Életmód expo melletti területen, a nagyszínpad tőszomszédságában mintegy 500 négyzetméteren kerül kialakításra a a Fitnesz Park, amely a legújabb fitneszeszközök arzenálját vonultatja fel. Ha elfáradtál a mozgásban, látogasd meg őket, és töltődj fel itt!

Indoor Cycling-ban is a legnagyobb!

A 3. SPAR FittAréna keretén belül kerül megrendezésre Európa egyik legnagyobb indoor cycling programja, melyen mintegy 200 professzionális LeMond teremkerékpáron pörgethetik a pedálokat a tekerés szerelmesei. Reggel a nagyszínpadon tart órát az indoor cycling hazai csapata. Érdemes tehát kilátogatni már reggel a sportarénába, mert a 200 kerékpáron az Aréna küzdőterén lévő óra soha nem látott indoor cycling látványt és élményt nyújt a résztvevőknek és nézőknek egyaránt.

És, hogy mi is az indoor cycling? Speciálisan a teremkerékpározásra fejlesztett gépekkel az oktatót követve, zenére végzett, különböző intenzitású biciklizés. Legyél ott az Arénában, és próbáld ki te is, milyen, ha ennyien tekernek együtt!

Ezt ne hagyd ki!

A Sportaréna november 22-én a világ legnagyobb fitnesztermévé alakul át. Képzeld el, hogy Te is tagja vagy annak a többezer embernek, akik egyszerre lépnek, egyszerre mozdulnak az aréna hatalmas küzdőterén. A hangulat utánozhatatlan, az élmények egy életre szólóak, az esemény egyedülálló, tehát szólj a bartátaidnak és legyél Te is részese ennek az egyedülálló eseménynek!

Belépőjegy a 3. TeleSport-SPAR FittAréna egész napos programjára november 17-ig elővételben megvásárolva: 2000 Ft, november 17-20-ig: 2500 Ft, a helyszínen november 22-én: 3000 Ft. Jegyek kaphatók: a TicketA országos hálózatában, a BSI Váci úti nevezési irodában, számos fitnesz és wellnesz klubban, valamint ezen az oldalon. Azok a résztvevők, akik a belépőjegyüket az adataikkal kitöltve a főbejáratnál található regisztrációs pultnál leadják, megkapják az esemény regisztrációs csomagját, amely tartalmaz étel- és ital frissítőket, valamint az esemény támogatóinak ajándékait. A nap során folyamatosan biztosított a frissítő a résztvevők számára az aréna küzdőterén és a különtermekben. A belépőjeggyel szabadon részt vehetsz bármelyik órán, valamint látogatható az Életmód Expo és a Fitnesz Park. Figyelem! Csak az első négyezer jelentkező részére tudjuk biztosítani az eseményen való részvételt!

Elmosta az eső

Sajnos az időjárás miatt elmarad Talmácsi Gábor második tesztnapja, mely során folytatni tudná 250 cc-s gépének tesztelését. A magyar motoros még reménykedett hátha eláll az eső, és kedvezőbbre fordul az időjárás, de a felhők egyre csak gyűlnek a pálya felett, így csapatával meghozták a döntést: a keddi teszt elmarad. Legközelebb november 24-25-én, Jerezben lesz alkalma újra negyedliteres gépével ismerkedni. Bízunk benne, hogy az égiek akkor nem szólnak közbe ? tudatta a WCC.

Szóljon hozzá!