ZETApress

hírportál

Gólözön a Rába parton

Kiütéses vereséget szenvedett tegnap a Diósgyőr. Győrött a házigazdák 6:0-ra diadalmaskodtak. Debrecenben sem volt sikeresebb a Vasas. Az angyalföldiek 4:1-es vereséggel távoztak. Ugyancsak három góllal maradt alul a Honvéd Nyíregyházán úgy, hogy még egy gólt sem sikerült rúgnia.

A Kecskemét Szombathelyen megúszta kétgólos vereséggel, ők 3:1-re maradtak alul. Pénteken a Fehérvár is kétgólos vereséget szenvedett, de ő odahaza kapott ki 2:0-ra az MTK-tól. Két 1:1-es döntetlen is született a nyolcadik fordulóban a Siófok ? REAC és a ZTE ? Paks összecsapáson. A nyolcadik mérkőzés este lesz Újpesten, ahová a Kaposvár látogat.

Az NB II Keleti csoportjában az FTC holnap este Vácra látogat. Hétfőn az Üllői úton 8:1-re verték meg a szolnokiakat. S hogy miért mindig hétfő este fociznak? Mert a Sport2 ilyenkor közvetíti élő adásban küzdelmeiket.

Aranyos kajakos

A csehországi maratoni kajak-kenu világbajnokságon tegnap két győzelmünk is született. A 25,8 kilométeres távon a női kajakosok versenyében Folláth Vivien diadalmaskodott, Kollár Judit pedig ötödikként ért célba. A kenus férfiak hasonló távú mezőnyében Csabai Ervin győzött, míg Giányi Zsolt bronzérmes lett. A kajakos férfiak 30,1 kilométeres távján Salga István negyedik, Jámbor Attila hatodik lett.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Újabb kajakos aranyos

Szóljon hozzá!