ZETApress

hírportál

Túraautók a Bazilikánál

Délután, a budapesti Szent István téren szokatlan látvány fogadta az arra sétálókat, hiszen színes versenyautók ritkán tűnnek fel a Bazilika előtti, impozáns területen. A Negro Étterem és Bárban került sor a WTCC sorozat nálunk zajló két versenyének tájékoztatójára.

A Hungaroring Zrt. képviseletében Gyulay Zsolt és Frank Tamás, míg a WTCC részéről Marcello Lotti köszöntötte a résztvevőket. A sajtómunkásokkal együtt az érdeklődők Michelisz Norbert BMW-jén és Yvan Muller Chevrolet-ján kívül három Lotus Elise-t is megcsodálhattak. Itt volt az Uniqa Lotus Ladies Cup mezőnyének több tagja is. A túraautó Vb magyar, japán, svéd és két francia versenyzője mellett az Uniqa Lotus Ladies Cup mezőnyét Bende Adrienn, Bánki Ágnes és Budaházi Nóra képviselte.

A lányok elmondták, hogy a komoly felkészülést követően nagy izgalommal várják a különleges versenyhétvégét, ahol minden bizonnyal rengeteg néző előtt kell majd számot adniuk tudásukról, ami még nagyobb kihívást jelent számukra. Természetesen bíznak abban is, hogy a változékony időjárás nem nehezíti meg a dolgát a még csupán csak kétfutamnyi tapasztalattal rendelkező, ám nagyon elszánt kis csapatnak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. UNIQA Lotus Ladies Cup | ZETApress

Szóljon hozzá!