ZETApress

hírportál

Sikeres házigazdák

Az elmúlt hétvégén az NB I-ben rossz napjuk volt a vendégeknek. A pénteki nyitótalálkozón az MTK a zalai megyeszékhelyen 3:1-re kapott ki. Másnap a Vasas a vasi megyeszékhelyen 1:0-ra maradt alul a Haladással szemben. Kecskemét Újpesten csak 4:3-ra kapott ki, míg a REAC 4:0-s vereséget szenvedett Nyíregyházán.

Két 1:1-es döntetlen is volt szombaton a Kaposvár fehérvári és a Diósgyőr paksi találkozóján. A vasárnapi győri összecsapásról a Honvéd 4:1-es vereséggel távozott, míg az egyetlen vendéggyőzelem Siófokon született. A debreceniek 4:0-ra lépték le a Balaton partiakat. A jövő vasárnap csak a harmadik fordulóból elmaradt Kecskemét ? Győr találkozót rendezik, mert a válogatott Dánia elleni vb-selejtezője miatt nem lesz forduló az élvonalban.

Első munkanapját töltötte tegnap Kocsis István, a BKV Zrt. új vezérigazgatója. Persze nem ezért, hanem a tévéközvetítés miatt fogadta a BKV Előre tegnap este a Fradit. A Fáy utcai Illovszky Rudolf-stadionban a vendégek 2:0-ra verték a házigazdákat a Sport2 kamerái előtt az NB II Keleti csoportjában.

Szóljon hozzá!