ZETApress

hírportál

Hamilton maradt az élen

Felipe Massa rajt-célgyőzelmet aratott a tegnapi Európa Nagydíjon Lewis Hamilton és Robert Kubica előtt, s 64 pontjával a második helyre jött fel a Formula?1-ben. Továbbra is Hamilton vezet az összetettben 70 pontjával, míg harmadik a versenyt feladni kényszerült, 57 pontos Kimi Raikkönen, két ponttal megelőzve Kubicát.

Pontszerző helyen végzett még Kovaleinen, Trulli, Vettel, Glock és Rosberg. Folytatás két hét múlva a Belga Nagydíjon. A konstruktőrök versenyében hat futammal a vége előtt a McLaren-Mercedes átvette a vezetést a Ferraritól, míg harmadik a BMW Sauber. A negyedik-ötödik helyen alaposan lemaradva tőlük a Toyota és a Renault áll.

Javítani akar a Ferencváros

Tegnap az NB I-ben a ZTE 3:1-re kapott ki Kispesten úgy, hogy a 7-ik percben még vezetett, de már szünet előtt röviddel a házigazdák beállították a végeredményt. A Keleti csoportban a Fradi az NB II harmadik fordulójában csak este 7-kor fogadja Békéscsabát a Sport2 kamerái előtt. A zöld-fehérek az Üllői úton szeretnék feledtetni a múlt vasárnapi diósgyőri fiaskót, ahol 2:1-re kikaptak Bőcstől.

Szóljon hozzá!