ZETApress

hírportál

Elindult a Korfball Eb

Tegnap este 19:45-kor hivatalosan is megkezdődött a Pestszentimrei Sportkastélyban az IKF U21 Európa-bajnokság. Oroszország csapata az utolsó pillanatban visszalépett, így a korfballmeccsek beosztása az április 29-i sajtótájékoztatón elmondottakhoz képest módosult!

A megnyitót követően épp az oroszokkal játszottuk volna első csoportmérkőzésünket, s a közönség is elsősorban miattunk buszozott ki a peremkerületbe. Hogy mégse távozzanak válogatottunk korfballmeccsse nélkül, a vasárnapi és hétfői csoportküzdelmeket felcserélték. Csapatunk (HUN) 16:13-ra verte Törökországot (TUR).

Már az esti megnyitó előtt megkezdődtek a csoportküzdelmek. Az eredmények: Csehország (CZE) ? Portugália (POR) 13:19, Hollandia (NED) ? Németország (GER) 23:7, Anglia (ENG) ? Belgium (BEL) 15:19 és Szlovákia (SVK) ? Lengyelország (POL) 12:16.

A napi programok az oroszok kieső mérkőzései miatt 11 óra helyett 12:50-kor kezdődnek. A mai párosítás: Csehország ? Szlovákia, Anglia ? Lengyelország, Belgium ? Portugália, Katalónia ? Hollandia és Németország ? Törökország. Magyarország ma szabadnapos, míg holnap este Németországgal játszunk 20:15-kor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Leégtek a magyarok | ZETApress

Szóljon hozzá!