ZETApress

hírportál

Gábor Nóra kocsiján

Talma kipróbálta Ördög Nóra kocsiját. Motorosunkat tegnap délután a Lotus Kupa híre, a versenyautók és a benzingőz kicsalogatták a Hungaroringre. Igazán otthonosan mozgott az ottani közegben, hiszen már ő maga is indult több alkalommal is négy keréken ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Kíváncsi volt erre az új kupára, melyről Frank Tamással is hosszasan beszélgetett és sok hasznos információval gazdagodott. Ha pedig már kint járt, akkor autóba is pattant és közelebbi tapasztalatot szerzett arról, hogy mikre is képesek a Lotus Kupán rajthoz álló autók, melyekkel hamarosan a hölgyek veszik fel a versenyt.

Ördög Nóri versenyautójával való rövid ismeretség után annyit elmondhatok, hogy igazán jól vezethető és nagyon biztonságos. Biztos vagyok benne, hogy új korszaka kezdődik az autóversenyzésnek ezzel a kupával, amit én is figyelemmel fogok kísérni és szurkolni fogok a hölgyeknek ? mondta el Talmácsi Gábor.

Talma vízen és kerékpáron

Motorosunk a szigorúan előírt programjai mellett ? melyek a felkészülését teszik lehetővé, hogy folyamatosan a lehető legjobb formában legyen ?, szentelt időt egy kis kikapcsolódásra is. A hosszú hétvége alatt először a vízen száguldott, majd lassabb tempóra váltott és kerékpárra pattant, hogy felfedezze Nógrád megye erdőit ? tudatta a Talmácsi Gábor Média.

Annyira jó volt az idő, hogy úgy éreztem itt az ideje az idei évi első jetskizésnek. A víz mondjuk még egy kicsit hideg volt, de úgy voltam vele, hogy a jeten kell maradni és akkor minden rendben lesz:-) Sikerült. Vasárnap kerékpározni mentem a barátaimmal. Közel 50 km-t tekertünk dimbes-dombos részeken, de annyira szép volt a környezet és jó volt a hangulat, hogy észre sem vettük a távot, csak miután leszálltunk a bringáról, akkor jelezte a lábunk, hogy bizony kemény etapon vagyunk túl. Remekül telt az utóbbi néhány nap, a héten azonban újabb feladatok várnak rám a jövőmmel kapcsolatban, amik mellett egyelőre számomra minden más eltörpül ? nyilatkozta Talmácsi Gábor.

Szóljon hozzá!