ZETApress

hírportál

Vivicittá nélkülem

Kedves Szerkesztő/Újságíró! Szeretettel meghívjuk a 26. T-Home Vivicittá Városvédő Futásra, az ország egyik legnagyobb szabadidős sporteseményére ? érkezett a meghívás csütörtök délután, miután a győztes dalt bemutattuk.

A különböző távot felölelő futamok a budapesti 56-osok teréről 9:30 és 13:00 óra között indulnak ? folytatódott a levél. ? Amennyiben a Magyar Telekom felsővezetőivel és/vagy kajak-kenus és úszó olimpikonjainkkal szeretne találkozni, kérjük, vegye figyelembe az alábbiakat:

Helyszín az ?56-osok tere a rajt melletti VIP sátorban. Időpont: április 10-e, vasárnap 11:30-tól 13:00 óráig. Interjúlehetőség: Chris Mattheisen, Magyar Telekom vezérigazgatóval, Király István, Magyar Telekom vezérigazgató-helyettessel valamint többek között Cseh László úszóval, Novák Péter zenész-műsorvezetővel. Fotózásra és filmforgatásra is nyílik lehetőség.

Kérjük, részvételi szándékát április 8-án, pénteken 12 óráig jelezze az alábbi elérhetőségeim egyikén! ? olvastam a folytatásban, s a végén a helyszíni kapcsolattartó mobilszáma állt. Mivel már csütörtök este visszajeleztem, a VIP sátorhoz indultam. A meglepetés a regisztrációs asztalnál várt: ? Sajnos nincs a sajtólistán, ezért nem jöhet be ? mondta a hölgy. ? Segíthetek? ? lépett oda egy szigorú úriember. (Tudják, akinek ennyi a szókincse, de valójában gátolni akar.) ? Interneten kellett volna bejelentkeznie! ? folytatta. Hiába érveltem, hogy ez megtörtént, nem hittek nekem.

Legalább egy sajtóanyagot adjanak! ? kértem, de ezt is megtagadták. ? Csak akkor adhatunk, ha utasítást kapunk rá ? mondták, ezért inkább odébbálltam. Az már csak hab a tortán, hogy a több oldalas sűrűn teleírt lista alján legalább húsz olyan név volt utólag felírva tintával, akik ugyancsak előzetes regisztráció nélkül érkeztek. Ezután persze a verseny sem érdekelt. Bizonyára jól érezték magukat a résztvevők, és messzire vitték a T-Home hírét.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Csúcsdöntések a Vivicittán | ZETApress

Szóljon hozzá!