ZETApress

hírportál

Talma újra iskolában

Talmácsi Gábor tegnap látogatást tett két budapesti középiskolában is ? Egressy Gábor Kéttannyelvű Műszaki Szakközépiskola, Budai Árpád Gimnázium ? köztük abban, ahová anno ő maga is járt.

A tanulók izgatottan várták a motoros érkezését, akit egy igazi példaképnek tartanak. A korábbi években nagyon ritkán nyílt arra lehetőség, hogy Talma eleget tudjon tenni ezeknek a felkéréseknek, de az idei év a felkészülés éve, ami ugyan legalább annyira programozottan telik számára, mint az eddigiek, de többet van itthon, amit igyekszik is a lehető legjobban, legtartalmasabban kihasználni.

Az iskolákban eltöltött idő alatt a kötetlen beszélgetések során Talma elmondta, hogy mit jelent számára a motorozás, mi mindent kellett tennie azért, hogy eljusson addig, ahol most tart és szerinte mikre van szükség a siker eléréséhez. Természetesen a beszélgetés után lehetőség nyílt közös fotók készítésére is, amivel éltek is a diákok, valamint az autogramosztás sem maradt el. Volt olyan diák, aki a tankönyvét dedikáltatta. Lehet, hogy így majd többet fogja lapozni?

Jó érzés volt ellátogatni az egykori iskolámba, hiszen a diákéveimről sok szép emléket őrzök. A gyerekek nagy szeretettel fogadtak, találkoztam néhány volt tanárommal is. A beszélgetés közben saját példámon keresztül elmondtam mindkét iskolában, hogy a célok kemény munkával és kitartással elérhetőek ? tudtuk meg Gábortól.

Szóljon hozzá!