ZETApress

hírportál

A tornák tornája

A FullTiltPoker.com elindítja a történelmi jelentőségű Onyx Cup Series-t. Az Onyx Cup új standardokat fektet le a high-stakes (nagy tétes) póker tornák között a 300 ezerdolláros beülőivel, a hat élő versennyel és a több, mint 30 millió dolláros összdíjazásával.

Az írországi Dublinban a FullTiltPoker.com bemutatta a tornák tornáját a történelmi jelentőségű Onyx Cup Series-t. A nevezési díj ezekre az elit versenyekre akár 300 ezer dollár is lehet, ezáltal törve át minden korlátot és hozva létre új különleges és magas standardokat az élő magas tétes játékosok számára.

Az Onyx Cup Series hat élő tornából áll, amelyet szerte a világon rendeznek meg és nyereményalapja elérheti akár a 30 millió dollárt is. Ezen a versenyen csak a póker profik legjobbjai vesznek részt és válnak az Onyx Cup Series bajnokaivá ? tudtuk meg Kaczur Tibortól.

A fenomenális és korszakalkotó hat torna az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában kerül megrendezésre. A nevezési díjak a lélegzetelállító százezer dollártól egészen 300 ezer dollárig terjednek, továbbá a nagy döntő (Garand Final) nevezési díja 250 ezer dollár lesz. Az Onyx Cup Series folyamán pontokat kapnak a játékosok az egyes helyezésük alapján. Az a játékos lesz az Onyx Poker Series bajnoka, aki a Garand Final után vezeti a ranglistát. A játékos nevét belegravírozzák az Onyx Cup Series trófeájába és a döntő helyszínéről egy vadonatúj luxus sportautóval távozhat.

Az első Onyx Cup Series torna Las Vegasban kerül megrendezésre május 11-12-én olyan játékosok részvételével, mint például a Team Full Tilt tagjai: Howard Lederer, Erik Seidel, Chris Ferguson, Erick Lindgren vagy John Juanda és számos más, elit pókerjátékos. A játékosok világszerte helyet szerezhetnek ezen az élő tornán online kvalifikációs versenyek segítségével mától exkluzívan csak a FullTiltPoker.com-on. Ha meg akarja tekinteni a videó bejelentést, amelyben Phil Ivey, Patrik Antonius, Tom Dwan, Gus Hansen és Erik Seidel mondják el a saját véleményüket a FullTiltPoker.net új koncepciójáról, idekattintva megteheti.

A FullTiltPoker.com

A FullTiltPoker egy világméretű virtuális pókerszoba-szolgáltatás. Nem egy olyan felület, ahol fogadhatunk és téteket tehetünk meg, hanem ahol a legjobbaktól tanulhatunk. A FullTiltPoker.com helyet ad a játékra, a beszélgetésre és a tanulásra, de nem vesz rész a versenyeken, mint játékos. Legfőképp azoknak biztosít teret és szolgáltatásokat, akik, ki szeretnék kipróbálni pókertudásukat. Itt bárki lehetőséget kaphat, hogy mások ellen játszhasson szórakozásból, díjakért vagy esetlegesen pénznyereményért.

Az oldal természetesen az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság szigorú szabályai és engedélyezése alatt működik. Innovatív grafikájával, kiváló ügyfélszolgálatával és biztonságos felületével a szoftver személyre szabottan igazodik a játékosokhoz, így emelve az online póker élményét. További információk az Onyx Cup Series-ről a weboldalon ma déltől elérhetők.

Habár a virtuális póker legális, abban az országban ahol hostolják és játsszák, nem biztos, hogy ott is törvényes keretek között játszható, ahol az egyes játékosok épp megtalálhatóak. A játékosok játéktudásbeli képességeiktől függetlenül letölthetik a szoftvert a weboldalról, de minden esetben a játékos felelőssége annak meghatározása, hogy az a terület, ahol a játék pillanatában tartózkodik, annak joghatóság, engedélyezi-e az online pókert.

Szóljon hozzá!