ZETApress

hírportál

Reggeli torna

Béres Alexandra megmozgatta a hazai hírességeket! Egy újfajta zsírégető táncot tanított a hazai celebeknek a Gilda Max új, II. kerületi fitness termében. A rendhagyó aerobic órán részt vett Zalatnay Cini és lánya Niki, Ábel Anita, Kustánczi Lia, Széles Iza, Lola, Szalontai Szilvia, Puskás Peti és Varga Viktor is.

A jó hangulatú bemutatón mindenki a saját egyéniségét vitte az Alexandra által mutatott koreográfiába ? tudtuk meg a minap. Béres Alexandra élete a mozgás szeretete körül forog és ezt az érzést akarta megmutatni néhány hazai hírességgel együtt.

Zalatnay Cini már gyermekkora óta sportosan él, és megpróbálja a mindennapjaiba is belesűríteni a mozgást. A helyszínen kihasználva rögtön ki is próbált egy edzőgépet. Ígérete szerint, ezentúl hetente többször is ráveszi magát, hogy tökéletes formába kerüljön nyárra.

Mindenki legnagyobb meglepetésére, Ábel Anita rövid vörös hajjal jelent meg a megnyitón. Anita kislánya születése óta rengeteget fogyott, ez pedig a heti többszöri testmozgásnak köszönheti. Alexandrával már régóta jól ismerik egymást és miután mindketten kisgyermekes anyukák, ahogy meglátták egymást nagyon megörültek egymásnak és hosszasan beszélgettek.

Kustánczi Lia, Széles Iza, Puskás Peti, Lola és Varga Viktor örömmel vettek részt a rögtönzött táncórán. A zsírégetés helyett, őket inkább az izomnövelés érdekelte. Alexandra pár trükköt mutatott a fiataloknak, amivel gyorsan megerősödnek és a fiúknak is szálkás, izmos testet varázsol. Béres Alexandra és a többi meghívott is nagyon örült a reggeli tornának, de reméljük, hogy nem kezdeti lelkesedésről van szó, hanem látványos eredményekről számolhatunk majd be nemsokára!

Szóljon hozzá!