ZETApress

hírportál

Egy hajóban eveztünk

Több mint ötszázan ültek egy hajóba Janics Natasával. Óriási sikert aratott a szegedi MOL Kajak-kenu világbajnokság kampánya az Utazás Kiállításon ? tudatta az MKKSZ.

Különleges kampánnyal készült az idei Utazás Kiállításra a Magyar Kajak-kenu Szövetség, valamint az augusztusi MOL Kajak-kenu világbajnokság szervező bizottsága. A kiállítás látogatói ugyanis egy hajóba ülhettek Janics Natasával. A háromszoros olimpiai bajnok négy napon át szó nélkül állta a rajongók rohamát. A csel persze az, hogy a versenyző ezekben a napokban Törökországban edzőtáborozik, így nem személyesen, hanem csak virtuálisan volt ott a kiállításon.

Négy nap alatt több mint 500-an ültek be Natasa elé a páros-hajóba. Fiatalok és idősebbek, férfiak és nők, barátok, testvérek, házaspárok? ? Eddig csak a tévében láttam Natasát, személyesen most találkoztunk először ? mosolygott Németh Attila, miután elkészült a közös fotó.

Jó lenne egyszer a vízen is együtt evezni vele, bár lehet, hogy elsüllyedne a hajó ? mondta Vojnovics Tamás, aki az élettársával együtt ült be Natasa kajakjába. ? Kint szurkoltunk 2006-ban is a Maty-éren, idén is tervezzük, hogy elutazunk Szegedre. Remélem, sikerül majd jegyet szereznünk, bár hallom, hogy óriási roham várható ? mesélte egy budapesti nő, aki két gyerekével érkezett a kiállításra.

A nagy siker miatt a tervek szerint augusztusig még az ország több pontján feltűnik majd Natasa, azaz aki most kimaradt, legközelebb az is beülhet hozzá. A fényképeket a MOL Kajak-kenu világbajnokság hivatalos honlapján lehet megnézni.

Szóljon hozzá!