ZETApress

hírportál

Régi-új elnök a sportújságíróknál

Pajor-Gyulai László maradt az MSÚSZ elnöke. A Magyar Sportújságírók Szövetsége délelőtt a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán tartotta tisztújító közgyűlését, amelyen Szalay Péterrel szemben ismét Pajor-Gyulai Lászlót választottuk elnökünknek.

Az elnök mellett többek között hat elnökségi tagot is választottunk. Az elnökség tagja a 13 kandidálóból Csillag Péter, Deák Horváth Péter, Fekete Zsuzsa és Szöllősi György már az első körben, míg Szabó Miklós és Sz. Nagy Tamás csak az ötödikben lett. Rajtuk kívül Dobor Dezső alelnök, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) elnökségének tagja és Novotny Zoltán örökös tiszteletbeli elnök is tagja az elnökségnek. A korábban megválasztott regionális alelnök Kelet-Magyarországon Gelei József, Nyugat-Magyarországon Rónai Gábor lett.

Az MSÚSZ további megválasztott tisztségviselői: Első alelnök: Riskó Géza (Harsányi Péterrel szemben), általános alelnök: Lantos Gábor (Béres Attila ellenében), főtitkár: Ambrus Gábor, titkár: Dénes Tamás és pénztárnok: Erdélyi Mariann lett. Mivel a szavazást a MOB-tól kölcsönkapott szavazógépekkel végeztük, a fél 11-kor megkezdett közgyűlésünk déli fél 1-re eredményesen befejeződhetett. A január 22-i sikertelen Alapszabály-módosítás után már ennek is örülhettünk.

Szóljon hozzá!