ZETApress

hírportál

Nati a Hungexpon

Egy hajóban evezünk Janics Natasával az Utazás Kiállításon ? tudatta az MKKSZ. Ezen a hétvégén az Utazás Kiállításon ismét jelen lesz a kajak-kenu sport. Szeged standján egy érdekes installációval mutatkozik be az augusztusi MOL kajak-kenu világbajnokság.

Az idei Utazás kiállítás külföldi díszvendége India, amely többek között tánc hagyományainak bemutatásával igyekszik felhívni a látogatók figyelmét. A belföldi díszvendégként, Győr is izgalmas programokat ígér (fellép a híres Győri Balett és a Győri Filharmonikus Zenekar is), és a Magyarországon még soha nem látott Himalája Expo is egyedülálló élményekkel kecsegtet. Ám a Magyar Kajak-kenu Szövetség Szeged standját ajánlja a látogatóknak, nem véletlenül?

A Tisza-parti város az idei nyáron is a sport lázában ég majd, augusztus 17-e és 21-e között a Maty-ér ad otthont a MOL olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságnak. Hogy a sportág mivel, illetve kivel is reklámozza magát? Természetesen a szegediek büszkeségével, a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasával, akivel ezen a kiállításon egy páros hajóba ülhetnek majd az érdeklődők.

Noha Natasa a kiállítás idején a törökországi Antalyában forgatja a lapátot, a technika segítségével közös fénykép készíthető a kiváló kajakossal, így az Utazás kiállítás látogatói a MOL kajak-kenu világbajnokság egyik legnagyobb aranyesélyesével evezhetnek az év legfontosabb hazai sporteseménye felé. A fényképek elérhetőek és természetesen letölthetőek lesznek a világbajnokság honlapjának Galéria menüpontjából.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Egy hajóban eveztünk | ZETApress

Szóljon hozzá!