ZETApress

hírportál

Változott a légiósok kerete

A szerdán és csütörtökön lejátszott Magyar Kupa negyeddöntők után a keddihez képest néhány helyen megváltozott a február 19-i ALL-STAR Kosárlabda Gálán fellépő Légiós Válogatott kerete ? tudatta Faragó András.

A kezdők közül Marcus Moore esett ki egy kisebb sérülés miatt, így a szavazatok alapján az új kezdőcsapat: Trotter, Crocker, Clark, BELL, Sales. A cserék között a kecskeméti Siriscevicet fegyelmi okokból nem engedi el a klubja. A Zalaegerszegből külföldre igazoló Kyle Wilson helyett a kaposvári Daniel Werner került be, Pór Péter pedig behívta a soproni Darian Townes-t is a keretbe. Thomas Kelley biztosan játszik a gálán, mivel Josh Wilson játéka azért kérdéses, mert a felesége minden pillanatban megszülhet.

A kispadon is történt egy változás, Sztojan Ivkovics egészségügyi okok miatt lemondta a szereplést, így sajnos a Divac Teamben sem tud pályára lépni. Völgyi Péter pedig egyéb elfoglalsága miatt nem tud ott lenni a gálán. A Légiós Válogatott irányításába Dragan Alekszics, Pór Péter szolnoki segítője száll be.

A Szerb Olimpiai Bizottság teljes vezetése Budapestre érkezik! Vlade Divac, a Szerb Olipiai Bizottság elnökeként nemcsak kosarazni érkezik Budapestre. Az alelnöke, Zsarko Paszpalj mellett itt lesz Djordje Visacki is a SZOB főtitkára, akinek a közbenjárásával az NBA szerb legendája elfogadta a MOB és MKOSZ hétvégi meghívását. További részletek idekattintva olvashatók.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Hegyvidéki kosárünnep | ZETApress

Szóljon hozzá!