ZETApress

hírportál

Folytatódik a Snow Day

Az eplényi Nordica Síaréna és a Magyar Egyetemi Sí Egyesület szervezésében már javában zajlanak a Snow Day elnevezésű nagyszabású havas rendezvény eseményei. Igazán télies szép napfényes idő várja a még bekapcsolódni vágyókat.

Az első napon már bajnokokat is avattak az Egyetemek Kupájában és a Veszprém megyei I. osztályú bajnokságban. Este pedig vígság jegyében telt az Apré ? Sí Party élőzenés koncertjén, a Zaphod zenekar közreműködésével ? tudta meg Rozs Borbála.

Ma folytatódik a megmérettetés a Veszprém Megyei Bajnokság II.-ben, és megnyitják a sífutó és biatlon pályákat a közönség számára. A nap izgalommal várt eseménye lesz a kutyaszánhúzás és a jégszobrászat. Kipróbálásra kerülnek a különböző havas felszerelések is, amik így tesztelődnek.

Nagyszabású esemény zajlik az 1-es pályán, a Nitro-parknál. Itt a Freestyle park bemutatója zajlik Magyarország legjobb freestyl snowboardosai közreműködésével. Ma este is a szórakozásé lesz a főszerep az Apré ? Sí Partyn. A három napos rendezvény holnapi napján rendezik meg az Eplény Kupa Profi Síversenyt a 4-es pályán, melynek futamait a legkisebb korosztálytól a felnőttekig indítják.

Mindezek mellett különböző téli ügyességi játékok kipróbálására lesz lehetőség az egész napos és családi pontgyűjtő játékok keretében. Este pedig tombola. A téli forgatagban egyben megrendezik a Protest Talent Snowboard Freestyle Tehetségkutató Versenyt is. Úgyhogy izgalomban, látványban, sportban és kikapcsolódásban nem lesz hiány. Aki felfrissülésre vágyik így tél közepén annak javaslom, hogy kapcsolódjék be a rendezvénybe.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Háromezren Eplényben | ZETApress

Szóljon hozzá!