ZETApress

hírportál

Kiegyenlített küzdelmek

A hosszabbításban hozta csak vissza a sírból az egyik pontot a Megyeri úton az Újpest. A házigazdák az első félidőben még 3:2-re vezettek, de a REAC a második félidőben fordított. A lila-fehérek a 93-ik percben állították be a 4:4-es végeredményt. Diósgyőrben csak fele ennyi gól esett. Ott a vendég Tatabánya vezetett 2:0-ra az első félidőben, de a házigazdáknak itt is sikerült kiegyenlíteni.

Három hazai győzelem született a 24-ik fordulóban. Pénteken az MTK úgy nyert 3:0-ról 3:2-re a Kaposvár ellen, hogy a vendégek majdnem kiegyenlítettek. Jóval simább, 4:1-es győzelem született Debrecenben a Nyíregyháza ellen, míg a Fehérvár csak 1:0-ra verte meg a Győrt. Igaz, a Rába partiaknak ez volt az első idei veresége. Akadt egy vendéggyőzelem is: Siófokon a Vasas 3:1-re verte a házigazdákat. Hétfőn a ZTE 2:0-ra nyert Kaposváron, míg holnap a Honvédet fogadja.

A második vonalban a Fradi végre győzött! Az Üllői úton 1:0-ra verte Bőcs csapatát. Mivel Szolnok Vácott 5:0-ra kikapott, a zöld-fehérek négy pontra közelítették meg a második helyezett Tisza-partiakat. Örömük mégsem lehet teljes, mert a Kecskemét 3:0-s ceglédi győzelme miatt hátrányuk továbbra is nyolc pont az éllovas bácsikkal szemben.

Jövőre az A-csoportban hokizhatunk!

Jégkorongozóink hatalmas fegyvertényt hajtottak végre Szapporóban. A B-csoportos világbajnokságon mindenkit legyőzve szereztük meg a csoportgyőzelmet. Az ukránokat és a házigazda japánokat 4:2-re, a litvánokat 6:0-ra, a horvátokat 3:0-ra, míg az észteket 5:3-ra múltuk felül. Jövőre két svájci helyszínen ? Bernben és Klotenben ? játszhatunk az A-csoportos világbajnokságon április 24-e és május 10-e között. Az ellenfelek mezőnye később fog kialakulni. Jöhet a sok nagymenő!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Visszavágtak az ukránok

Szóljon hozzá!