ZETApress

hírportál

Zuglói fúzió

A hétéves fennállása óta sikert sikerre halmozó Fighter Karate Egyesület az utóbbi esztendőben súlyos anyagi helyzetbe került. A klub utánpótlás vonalon sikert-sikerre halmozó versenyzői azonban a jövőben is együtt maradhatnak, hiszen az idén százéves BVSC átvette a komplett húszfős csapatot.

A februárban Újvidéken rendezendő utánpótlás Európa-bajnokságon már a patinás egyesület színeiben küzdhet többek között Kőhegyi Zoltán junior vb bronzérmes, Szegedi Döme kadett Európa-bajnok, Jurca Dániel kadett Eb-bronzérmes, vb-bronzérmes, Bartha Nikola kadett Eb-bronzérmes és Sturmann Mónika kadett vb-bronzérmes is ? tudtuk meg a délutáni sajtótájékoztatón, az Akácfa utcai Old Man?s Pub-ban.

A sajtótájékoztatón részt vett Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, a Nemzeti Sportszövetség alelnöke, Börzsei Károly, a BVSC karate szakosztályának és Ruzsinszki György, a Fighter KSE vezetője is. Az egyesülést szentesítő aláírást követően a sportolók átvették új igazolványaikat, melyben egyesületként már a BVSC?Fighter Zugló szerepel. A +59 kilós Bartha Nikoláé lett a 34 855 sorszámú, bizonyítva, hogy a karate nálunk tényleg tömegsport! A fogadáson aztán töltött káposztával, almás- és mákos-rétessel, sörrel, borral, pálinkával ünnepelhettük meg a fúziót. Fotóink is vendéglátóink felvételei.

Szóljon hozzá!