ZETApress

hírportál

Lovas-ünnep az Arénában

December első hétvégéjén immár negyedszer lesz a lovaké a főszerep ? tudtuk meg a minapi sajtótájékoztatón, a Domony-völgyi Lázár-tanyán. December 3-án, pénteken a II. Nemzeti Gyerek Lovas-nap keretében ? a tavalyihoz hasonló ingyenes belépővel ? több mint 14 ezer fiatalt látnak vendégül.

Jövő szombaton délután 4 órától a média és a sport tíz sztárja előbb lóra pattan, majd Audit hajt. A lósportot népszerűsítő mókázásra Baumgartner Zsolt, Gyenesei Leila, Habsburg Eilika, Lázár Vilmos, Marosi Ádám, Martinek János, Piroch Gábor, Sárfalvi Péter, Sasvári Sándor és Szabó Zsófi kapott meghívást.

Másnap délben 12-en ülnek fel a bakra a művészek és sportolók kettes-fogathajtó versenyén. Felváltva indulnak majd Lázár Vili és Zoli fogatán, s a két többszörös világbajnok segédhajtóként vigyáz rájuk és lovaira. A névsor itt is illusztris: Balogh Gábor, Fábry Sándor, Faragó András, Galambos Lajos, Gyurta Dani, Mága Zoltán, Mészöly Géza, Pataki Attila, Pruckner László, Stohl András, Szujó Zoltán és Talmácsi Gábor indulása várható.

2 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma Lázárnál | ZETApress
  2. Vili volt a legjobb | ZETApress

Szóljon hozzá!