ZETApress

hírportál

Pókercsata telefonon

Pókerezz bárhol, bármikor! A Full Tilt Poker bejelentette Rush Poker Mobile béta verzióját. A világ leggyorsabb póker játéka most már mobiltelefonon is elérhető ? tudatta a Hill & Knowlton Hungary.

A Full Tilt Poker.com, a világ, vezető online pókerterme örömmel mutatta be legújabb fejlesztését, a még béta verziós Rush Poker szabadalommal védett Mobile alkalmazását. A Rush Poker Mobile lehetővé teszi a játékosoknak, hogy bárhol felfedezhessék a világ leggyorsabb póker játékát. Kézpénzes és játékpénzes Rush Poker asztaloknál is játszhatnak a felhasználók, ha mobiltelefonjuk támogatja a Flash v10.1-et vagy valamelyik frissebb változatát. A szoftver jelenleg csak Androidd típusú telefonra elérhető. A mobilkliensnek számos előnye van ezentúl akár utazás, várakozás vagy sorban állás közben is élvezheted kedvenc Texas Hold?em játékodat.

A Rush Poker Mobile alkalmazás mától érhető el a játékosok számára, méghozzá úgy, hogy a mobiltelefonjuk, vagy a személyi számítógépük web-böngészőjében idekattintanak. Az Android mobiltelefon-felhasználói felülettel rendelkező játékosok az Android Marketen keresztül is letölthetik az alkalmazást.

A Rush Poker a Full Tilt Poker úttörő póker fajtája, amely ez év elején debütált az online pókertermekben. A Rush Pokert külön arra fejlesztették ki, hogy minimalizálja a két osztás közötti időt és biztosítsa a folyamatos játékot. A Rush Poker Mobile alkalmazásról és az applikációt támogató mobil eszközök teljes listájáról idekattintva még több információt találhatunk!

Virtuális pókerszoba

A Full Tilt Poker egy világméretű virtuális pókerszoba-szolgáltatás. Nem egy olyan felület, ahol fogadhatunk és téteket tehetünk meg, hanem ahol a legjobbaktól tanulhatunk. A Full Tilt Poker.com helyet ad a játékra, a beszélgetésre és a tanulásra, de nem vesz rész a versenyeken, mint játékos.

Legfőképp azoknak biztosít teret és szolgáltatásokat, akik, ki szeretnék kipróbálni pókertudásukat. Itt bárki lehetőséget kaphat, hogy mások ellen játszhasson szórakozásból, díjakért vagy esetlegesen pénznyereményért. Az oldal természetesen az Alderney Szerencsejáték Ellenőrző Bizottság szigorú szabályai és engedélyezése alatt működik. Innovatív grafikájával, kiváló ügyfélszolgálatával és biztonságos felületével a szoftver személyre szabottan igazodik a játékosokhoz, így emelve az online póker élményét. Habár a virtuális póker legális, abban az országban ahol hostolják és játsszák, nem biztos, hogy ott is törvényes keretek között játszható, ahol az egyes játékosok épp megtalálhatóak.

A játékosok játéktudásbeli képességeiktől függetlenül letölthetik a szoftvert a weboldalról, de minden esetben a játékos felelőssége annak meghatározása, hogy az a terület, ahol a játék pillanatában tartózkodik, annak joghatóság, engedélyezi-e az online pókert.

Szóljon hozzá!