ZETApress

hírportál

Lovasverseny Fóton

A Magyar Lovasterápia Szövetség 2006. szeptember 15-17-én szervezi meg Díjlovas Versenyét CDI*** CDN és Fogyatékosok Lovas Versenyét Fóton, amely esemény idén immár nemzetközi keretek között kerül megrendezésre.

A Magyar Lovasterápia Szövetség 1997-ben alakult meg azzal a szándékkal, hogy az országszerte elszigetelten dolgozó lovasterapeuták munkáját egységes európai színvonalra emelje. Az utóbbi években neves külföldi szakemberek, oktatók bevonásával alakította ki a gyógytornászok és gyógypedagógusok kétéves továbbképzési rendszerét, és évente több alkalommal szervez tanfolyamot a lókiképzők, segítők, pszichológusok számára is. A szövetség a külföldi szakemberek segítségével kialakította azt az oktatási rendszert, amely az európai színvonalhoz igazodik, és ennek megfelelő hazai oktatógárdát képezett ki.

A Magyar Lovasterápia Szövetség immár második alkalommal rendezi meg a Díjlovas Versenyt és a Fogyatékosok Lovas Versenyét, mivel fontosnak tartja, hogy az egészséges és a gyógypedagógiai lovaglásban résztvevő versenyzők együtt, párhuzamosan tudjanak részt venni a versenyen.

A Díjlovas és Fogyatékosok Lovas Versenyére a nevezéseket az alábbi címre várják, 2006. szeptember 1-jéig:

Magyar Lovasterápia Szövetség
1066 Budapest, Teréz krt. 24
Fax: 06-27-539-376
E-mail: gbozori@lovasterapia.hu

Bővebb információ és a részletes versenykiírás a honlapjukon olvasható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Fogyatékos lovasok Fóton

Szóljon hozzá!