ZETApress

hírportál

Talma elsőre 14.

Szünet nélkül folytatódik a világbajnokság, ezen a hétvégén Malajziában bőgnek fel a motorok. Talmácsi Gábor a küzdelmekkel teli japán verseny után már csak előre néz és azzal foglalkozik, hogy vasárnap újra a legjobbak között legyen.

A pályát jól ismeri, szereti is. Két egymást követő évben futamgyőzelmet aratott itt, így nem meglepő, hogy különösen várja ezt a nagydíjat ? tudatta aFaster Management. Magyar idő szerint 9 óra után 10 perccel kezdődött az első szabadedzés a Moto2 mezőnyének. A tréning első felében száraz pályán folyt a körözés, majd leszakadt az ég, így minden csapat taktikaváltoztatásra kényszerült, ami a munka addigi ritmusába is beleszólt.

A Fimmco SpeedUP magyarja nem észlelte azokat a problémákat, melyek Japánban jelentkeztek és sokkal vezethetőbb volt a motorja. Az edzés elején a külső áttételezés miatt kellett kijönnie a boxba, amin a szerelők gyorsan állítottak is, de a kipróbálásra már nem maradt idő, mert egy kör megtétele után eleredt az eső.

A mai szabadedzést Alex De Angelis nyerte, 2. Redding, 3. Elias? 14. Talmácsi Gábor. ? Az edzés első felében nem volt megfelelő az áttételezés, amin mindenképpen változtatnunk kellett, mert egyszer sem tudtam 6-ba váltani az egyenesekben. A box-kiállás után egy kört sikerült megtennem a pályán, utána el kezdett esni az eső. Ami viszont pozitív, hogy nem jelentkeztek azok a problémát, amik Japánban. Úgy érzem, hogy a motor összességében nem rossz. Holnap folytatjuk a munkát ? nyilatkozta Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma gyári hibás gumija | ZETApress

Szóljon hozzá!