ZETApress

hírportál

Mégsem lettünk negyedikek

Lassú emelkedés után gyors visszaesés. Labdarúgó válogatottunk idényzáróját ezzel a közhellyel tudnánk jellemezni. Tegnap este a nagyszámú szurkolótábor csalódottan távozott a Puskás Ferenc-stadionból, mert Váradi Péter legényei 2:1-re kikaptak a csoportgyőztes görögöktől. Ezzel nem csak a várt negyedik hely nem jött össze a C csoportban, hanem csak az utolsó előtti hatodik helyen végeztünk az Eb-selejtezőn.

A törökök odahaza 1:0-ra verték a negyedik helyen álló bosnyákokat, így másodikként ők is továbbjutottak csoportunkból. A norvégek hiába verték meg a sereghajtó Máltát 4:1-re La-Valettán, győzelmük csak a harmadik helyre volt elegendő a múlt szombati, törökök elleni oslói vereségük után. Moldova tegnap szabadnapos volt, de vereségünk miatt megtartotta ötödik helyét. (Ha győzünk, őket is, meg a bosnyákokat is megelőztük volna a táblázaton.)

Hétfőn a Fradi is lejátszotta utolsó őszi mérkőzését az NB II Keleti csoportjában. Az Üllői úton 2:0-ra verték Baktalórántházát, így a képzeletbeli dobogó legalján zárták a szezont. Az öt utolsó meccsüket zsinórban megnyerték, fűtötte őket a beígért célprémium.

Szóljon hozzá!