ZETApress

hírportál

SZÁZpróba Kőbányán

Ilyen még nem volt! Kivételes lehetőség nyílik a sportágak kiválasztására péntek-szombaton a fővárosban, hiszen immáron 100 sportágba (!) kóstolhatnak bele az érdeklődők a VII. Budapesti Nagy Sportágválasztón ? tudtuk meg Koós Lukács Tímeától.

Az izgalmas sport-kalandparkban a labdajátékoktól, a küzdősportokig, a klasszikus és kevésbé ismert sportágakon át az egyéni és csapatjátékokig, a vizes és jeges, nyári vagy téli sportágakkal egyaránt megismerkedhetnek a látogatók. Most először az autós sportok szerelmesei is találnak kedvükre valót, hiszen fantasztikus autóparkkal jelenik meg a rali, az autocross, a tereprali, és a gokart sportág is.

A sportágak megismerését edzők, szakemberek segítik és olyan neves sportszemélyiségekkel nyílik lehetőség a találkozásra (sőt sok esetben együttsportolásra!), mint Cseh Laci, Kovács Kati, Vajda Attila, Kökény Bea, Horváth Csaba, Pulai Imre, Vincze Ottó, Havasi Joci, Szalay Balázs, a Rippel-testvérek, az FTC labdarúgói és NB1-es kosaras lányai, valamint az I. Nyári Ifjúsági Olimpia két bronzérmese: Zámbó Balázs úszó és Lupkovics Dóra tőröző.

Pénteken a pedagógus kísérettel érkező oktatási intézmények gyerekcsoportjait várják a szervezők, de 14 órától és szombaton egész nap a családoké, nagyközönségé a ?pálya?! A belépés díjmentes! Nyitva tartás: 9-17 óra között. Helyszín a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpont. A rendezvény esőben is meg lesz tartva! További információ: idekattintva olvasható.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Csak azért is! | ZETApress

Szóljon hozzá!