ZETApress

hírportál

Talma a 3. sorból indul

Továbbra is a péntekihez hasonlóan kedvező az időjárás a misanói pálya környékén, aminek nemcsak a versenyzők, de a helyszínre kilátogató szurkolók is örülnek ? tudatta a Faster Management.

A délelőtti második szabadedzésen Talmácsi Gábor és csapata azt a cél tűzte ki, hogy a magyar motoros kevesebb boksz-kiállás mellett hosszabb periódusokat töltsön a pályán és próbáljon közel azonos köridőket futni. Ezt meg is valósították és több értékes információt gyűjtöttek a motor beállításával kapcsolatban, mindemellett a köridőből is sikerült faragni.

Már az időmérő előtt nagyon elszánt arcokat lehetett látni a boxokban, de ezen igazából nem is lehetett csodálkozni, hiszen azon tréninghez érkezett a San marinoi hétvége, amely a rajtsorrendről döntött. 41 fős mezőny esetén pedig ki nem akar minél előrébbről indulni?

Talmácsi remekül kezdte a kvalifikációt, melyen folyamatosan hozta a stabil köridőket. Végül 20 kört teljesített és leggyorsabb köridejét a 19-ben produkálta, ami a 10. helyet jelentette számára. Az időmérőt Toni Elias nyerte ? aki korábban a szabályokat megszegve ezen a pályán tesztelt ? mögötte Scott Redding, Julian Simon és Jules Cluzel indulhat még az első sorból.

San Marino, Misano ? időmérő edzés

1. Toni Elias 1:38.991, 2. Scott Redding 1:39.035, 3. Julian Simon 1:39.280, 4. Jules Cluzel 1:39.413? 10. Talmácsi Gábor 1:39.857. ? Elégedett vagyok abból a szempontból, hogy végre eddig ez egy olyan hétvége, amikor edzésről edzésre sikerült javítani, gyorsulni. Sok mindenre rájöttünk, sok hasznos információt szereztünk, melyek nagyon fontosak lehetnek számunkra a következő futamokon is. Holnap mindenképpen egy nagy csatát várok, melyből szeretném én is kivenni a részemet és lehetőleg minél előbb, a mezőny elején ? mondta el Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma 9 pontot szerzett | ZETApress

Szóljon hozzá!