ZETApress

hírportál

Viktor-mez a Vaterán

Exkluzív sportkülönlegességekre licitálhatnak a Vatera felhasználói a mától szeptember 8-ig futó jótékonysági árverésen: az idei vébé sztárbírója, Kassai Viktor az USA?Ghána világbajnoki nyolcad-döntőn viselt dedikált meze, sípja, piros- és sárga-lapja kerül virtuális kalapács alá az ország legnagyobb aukciós portálján.

Az első alkalommal megrendezett Vatera Exkluzív árverésen a felajánlók a Virtuális Játék, Sport és Szabadidő Egyesületet támogatják a teljes befolyt összeggel ? tudatta Beck Márton, Avantgarde Group.

A Vatera legújabb árverésén a mai magyar labdarúgó-élet egyik legsikeresebb embereként számon tartott Kassai Viktor relikviáira licitálhatnak az oldal felhasználói. A Vatera Exkluzív győztese egy csomagban nyerheti meg a játékvezető USA-Ghána meccsen viselt, aláírt mezét, sípját, piros- és sárgalapját. A felajánlott tárgyakhoz különleges viszony fűzi a bírót, a mérkőzés igazi mérföldkőnek számít pályafutásában: teljesítményt egyik legjobbjaként értékelte a szakma.

A vébé játékvezetőivel részletesen foglalkozó weboldaltól 8.3-as osztályzatot kapott, valószínűleg az itt nyújtott alakításának is nagy szerepe volt abban, hogy ő fújhatta a sípot a Németország?Spanyolország világbajnoki elődöntőn. Az oldal értékelése szerint Kassai benne van a vébé elit csapatában, 7.6-os átlagosztályzata pusztán két tizeddel marad el az esemény legjobb bírójának tartott Hector Baldassiétól.

A sztárjátékvezető jótékony célra ajánlotta fel vébén viselt mezét Dél-Afrikából hazatérve a játékvezetőnek jótékonykodásra is maradt energiája. A bíró, aki idáig 58 nemzetközi mérkőzést vezetett ? köztük világbajnoki nyolcad- és elődöntőt, Bajnokok Ligája nyolcad-döntőt és olimpiai döntőt ?, a Vaterával közös kezdeményezés kapcsán kifejtette: a rászorulók segítése számára alapvető, személyes küldetés. ? Nagyon fontosnak tartom, hogy lehetőségeihez mérten mindenki segítse azokat, akik valamilyen oknál fogva szellemileg vagy fizikailag sérülten élik életüket.

Az árverés kedvezményezettje, a Virtuális Játék, Sport és Szabadidő Egyesület sérült fiatalok sportolását segíti elő hagyományos és számítógép alapú eszközökkel, például konzolokkal. Magától Kassai Viktortól sem idegen, hogy így kapcsolódjon ki, sőt. ? Idén nyáron a világbajnokság alatt személyesen is volt lehetőségem kipróbálni ezt a fajta mozgást: a játékvezetők gyakran konzolok segítségével kapcsolódtak ki szabadidejükben. A játék komolyan igénybe veszi az embert, és mint azt az egyesület által elért eredmények is mutatják, remekül használható a mozgáskoordináció fejlesztésére is!

Az ország legnagyobb aukciós portálján, a Vaterán nem ez az első eset, hogy exkluzív sportrelikviák kerülnek jótékony célból virtuális kalapács alá. 2010-ben többek között Gera Zoltán és Dzsudzsák Balázs dedikált meze, Kolonics György egyedi versenykenuja, Kozmann György aláírt pólója és Erdei Madár Zsolt kézjegyével ellátott bokszcipő mind karitatív árveréseken találtak újgazdára. Az árverést idekattintva tekinthetjük meg.

A Vatera.hu

Az idén tízéves kft. Magyarország legnagyobb online piactere, a hazai elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb szereplője. Az aukciós és kereskedelmi portál 2006-ban és 2007-ben elnyerte az év internetes kereskedője címet. Az online piactér 2000-ben kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy eladók és vevők egymásra találását segítse. Mára a több mint egymillió-kétszázezer felhasználó havonta átlagosan 300 ezer sikeres aukciót bonyolít, nagyságrendileg 1,6 milliárd forintértékben.

Piacvezető aukciós portálként a Vatera kiemelten figyel a biztonságos kereskedésre. A felhasználók ismereteinek bővítése mellett a portál biztonsági rendszerének továbbfejlesztésére is nagy hangsúlyt fektet, melyre éves szinten több tízmillió forintot fordít. A csalások megelőzése érdekében a Vatera az e-kereskedelem hazai piacán, úttörő módon egy önálló, több főből álló biztonsági csapatot is foglalkoztat.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A Vateránál fújta a sípot Kassai | ZETApress

Szóljon hozzá!