ZETApress

hírportál

Újabb magyar pókeres

Újabb magyar játékossal bővült a Full Tilt Poker.com profijainak csapata. Kaló Dénes lett Luigi, azaz Kwaysser Valdemár Ákos mellett a Full Tilt Poker másik magyar profi játékosa. Meggyőző élőverseny-játék és tetemes nyereményösszeg mellett a világ egyik legjobb online pókertermének szerződését tudhatja magáénak az újonc Red Pro.

A világ egyik legjobb online pókerterme, a Full Tilt Poker leigazolta a magát eddig csak hobbijátékosnak tartó Kaló Dénest, aki mától hivatalosan is a Full Tilt Poker Red Pro csapatának tagja, és e naptól kezdve Kwaysser Valdemár Ákossal, azaz Luigivel együtt képviselik profi magyar pókeresként a Full Tilt Poker.net portált ? tudatta a Hill & Knowlton Hungary.

Kaló Dénes neve pókeres berkekben nem cseng ismeretlenül, hiszen Magyarország legeredményesebb élőverseny-játékosa neves nemzetközi versenyeken elért előkelő helyezésekkel és mintegy 2,5 millió dolláros össznyereménnyel büszkélkedhet a közel 5 éves póker játékosi pályafutása alatt.

Első nagyobb sikerét 2006-ban aratta a European Poker Mastersen-en, akkor másodikként végzett, 64 169 dolláros nyereménnyel. 2007-ben az EPT Baden Classicon szintén ezüstérmes lett és 529 ezer 856 dollár boldog tulajdonosa. Eddigi legnagyobb sikerét pedig a 2008-as EPT Monte Carlo Grand Final-on aratta, ahol másodikként végzett, és ezzel a teljesítménnyel egymillió 865 ezer 595 dollárt nyert.

2009-ben az Unibet Budapest Open alkalmával ismét másodikként futott be és cserébe 32 ezer 660 dollárral lett gazdagabb. Dénes szenzációs eredményei és mindvégig szerény, szinte visszahúzódó személyisége nem csupán a média érdeklődését keltette fel, hanem a Full Tilt Poker képviselőiét is, valamint nagyban hozzájárult a póker hazai népszerűségéhez, ismertségéhez, és nem utolsósorban a magyar pókerjátékosok nemzetközi jó megítéléséhez is.

Hosszas egyeztetéseket követően tehát a szándéknyilatkozat-tételre a Face the Pro közép-és kelet-európai amatőr pókertorna első tv-s felvételén került sor. A ?Red Pro? szerződés szignózására azonban jogi okok miatt csak a mai nappal kerülhetett sor.

Őszintén örülök a lehetőségnek, és nagy megtiszteltetés számomra. A Full Titl Poker égisze alatt kiváló képességekkel, készségekkel rendelkező, profi csapat tagja lettem, ami azért is jelentős számomra, mert mindig is a világ egyik legjobb pókeres csapatának tartottam őket, Patrik Antonius pedig a kedvenc pókerjátékosom. Mint ?Red Pro? természetesen feladatom, hogy minden alkalommal a Full Tilt Poker színeiben és logójával ellátott öltözékben játsszam, és részt vegyek az általuk szervezett versenyeken is. Továbbá egy bizonyos időt az online játéknak kell szentelnem, számomra talán ez a legnagyobb kihívás a Red Proságban, hiszen alapvetően élőverseny és cash game játékosnak tartom magam, bár tény és való, hogy online is játszottam néhány alkalommal, ez utóbbin azonban van bőven mit fejlesztenem ? nyilatkozta Dénes.

A szerény vélemény ellenére az online közegben is vannak erős torna-eredményei jelenleg sőt, a magas tétes, cash game asztaloknál (200$/400$ pot limit omaha) is megfordult már. A Full Tilt asztalainál ezentúl tehát érdemes lesz a vörös nickek között a Denes Kalo nevet is keresni! ? És amiért még külön örülök a címnek, az pedig a számos, külföldi út, ahol a Full Tilt Poker és Magyarország pókeres hírnevét öregbíthetem, és egyúttal korábban még nem látott, gyönyörű helyekre juthatok el. Ki ne örülne mindezek fényében a ?Red Pro? címnek?! ? tette hozzá Dénes.

Magyarország pókeres hírnevét nem csupán az utazások alkalmával viheti messzi földre az újonc Profi, hanem az RTL Klubon júliusban indult Face the Pro nevű show-ban is. A játék folyamán minden bizonnyal fel fog tűnni, Dénes és Luigi is, a heads up-ok valamelyikén, hogy az első, közép-és kelet-európai amatőr pókertorna játékosainak legjobbjaival megmérkőzhessen és kiderüljön, hogy ki lesz az a szerencsés, aki végül Gus Hansennel játszhat a végső heads up során a több mint százezer eurós nyereményért!

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Póker a képernyőn | ZETApress

Szóljon hozzá!