ZETApress

hírportál

Díjtalan tenisz

A jövő tenisz tehetségei a magyar SAP Kupán. Szoftvercég a névadó szponzora az országos korosztályos bajnokságnak. Egyéni és páros küzdelmekkel folyatódik a hazai teniszélet egyik jelentős eseménye, a korosztályos magyar bajnokság ? tudtuk meg Arató Márktól.

A 150 versenyző részvételével zajló budapesti kupa támogatója, névadó szponzora az SAP Hungary Kft. szoftvercég ? A versenyre díjtalan a belépés. A következő másfél hétben nyolc fiatal bajnokot avat majd négy korosztályban a szervező, a Magyar Tenisz Szövetség.

A hétfőn csapatbajnoksággal kezdődött megmérettetés során a legtöbb trófeát a szegedi Gellért SE gyűjtötte be. A XI. kerületi Feneketlen-tó környezetében (Park Teniszklub) zajló, és augusztus 20-ig tartó versenyre a belépés nézők, szurkolók számára ingyenes.

Szponzoráció a nagyvilágban és hazánkban. A hazai informatikai cég anyavállalata, az SAP AG a világ egyik legnagyobb szoftvergyártójaként hagyományos sporttámogató, a tenisz világában Andy Roddick-ot szponzorálja. Az SAP Hungary Kft. a megelőző években a balatoni vitorlázást támogatta, akkor is névadóként.

Szóljon hozzá!