ZETApress

hírportál

Talma versenylázban ég

A hétvégén rendezik a Cseh Nagydíjat, amely a Magyarországhoz legközelebb eső MotoGP futam, épp ezért sok magyar szurkoló is ellátogat a helyszínre. Talmácsi Gábor az egyetlen magyar résztvevője a brnoi versenyhétvégének, aki nagy elszántsággal készül a megmérettetésre.

A C szektorba idén is sok magyar rajongót várnak, akik számára Talma is meglepetéssel készül. A magyar versenyzőért több vendége, barátja is szorít majd a helyszínen. A Back to Black zenekar tagjai holnap látogatják meg Gábort, és belekóstolnak egy kicsit a GP világába.

A Right Guard Dakar Teamből Brnoba utazik Bunkoczi László, Németh Ottó és néhány szerelő is. Vasárnap a rajtrácson a gyönyörű playmate, Bódi Sylvi tartja majd az esernyőt a magyar világbajnok számára. A Los Angelesben tartózkodó Kamarás Iván videó üzenetet küldött Gábornak, amelyben győzelemre buzdítja a Fimmco Speed Up versenyzőjét. A Right Guard és a Bumeráng jóvoltából két szurkoló a paddockból nézheti végig a hétvége eseményeit, és gazdagodik egy életre szóló élménnyel.

Talmácsi Gábor már részt vett egy MotoGP-t népszerűsítő rendezvényen Brno város főterén. Versenyzőtársaival aláírásokat osztottak a helyi szurkolóknak, majd összeállt egy motoros zenekar a pilótákból ? tudatta a Faster Management. Gábor utoljára a Német Nagydíjon állt rajthoz.

A suzukis Alvaro Bautista a dobokat kezelte, a nyolcad-litereseknél vitézkedő Cortese, a cseh Pesek és Talma gitárt ragadott, az énekesi feladatokat pedig a helyi kedvenc Karel Abraham látta el. A rock együttes még nem lepte meg igazi slágerrel a közönséget, de a próbálkozás ígéretesnek tűnt.

Nagyon várom a hétvégi versenyt, a magyar szurkolók mindig plusz motivációt jelentenek a számomra. Bízom benne, hogy idén is sokan ellátogatnak Brnoba, és magyar szurkolóktól lesz hangos a C szektor. Ma egy zenekarban is szerepeltem, holnap a Back to Black profijaitól kérek tanácsot a fejlődéshez, ők pedig egy MotoGP élményt kapnak viszonzásul. Szeretem ezt a pályát, harcolni fogok egy igazán jó eredményért ? mondta el Gábor.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma 4. Brnóban az első napon | ZETApress

Szóljon hozzá!