ZETApress

hírportál

Talmanap MOL nélkül

Tegnap megszűnt az együttműködés Talma és a MOL Nyrt. között. A szerződésben foglaltak szerint a társaságnak lehetősége volt hat verseny után felbontani az együttműködést a sportolóval. Arra hivatkozva éltek ezzel a lehetőséggel, hogy Gábor nem az elvárt eredményeket hozta.

Mivel a MOL nem csak Talmácsi Gábort támogatta, hanem az őt foglalkoztató Fimmco Speed Up Team-et is, a szerződésbontás a csapatot is érinti. A MOL logói lekerülnek a motorokról és a csapatruháról, és a továbbiakban Talmácsi bőrruháján és sisakján sem lesz látható ebben a szezonban ? tudatta a Faster Management.

A magyar világbajnok nehéz helyzetbe került a döntés kapcsán, de Luca Boscoscuro csapatvezető töretlenül bízik versenyzőjében, ezért Talma folytatni tudja a szezont a Speed Up-nál. A csapatvezetés tudomásul vette a MOL döntését, de értetlenül áll a cég döntése előtt. Talmácsi Gábor másik nagy együttműködő partnere, a Henkel Magyarország Kft. továbbra is büszkén támogatja a sportolót.

Sajnálom, hogy így döntött a főtámogatóm szezon közben, de nekem folytatnom kell a megkezdett munkát, melynek a hátralévő tíz versenyen meg lesz az eredménye. A nehéz helyzet ellenére a csapatom bízik bennem, és én ezt sikerekkel szeretném meghálálni. Minden erőmmel azon leszek, hogy a versenyek végén a magyar himnusztól legyen hangos a versenypálya. Nagyon köszönöm a MOL-nak, hogy az utóbbi öt évben mellettem állt, együtt lettünk világbajnokok és jutottunk el a MotoGP kategóriába is, ami egy történelmi dolog volt az egész ország számára ? hálálkodott Talmácsi Gábor.

A MOL-nak lehetősége volt, hogy meghozza ezt a döntést és ők éltek ezzel az opcióval, ami véleményem szerint lehet, hogy elhamarkodott volt. Sok tárgyalás van mögöttünk, a csapatfőnök Luca Boscoscuro is egyeztetett az illetékesekkel, de nem sikerült megtalálnunk a közös nevezőt. Folytatjuk a szezon, Talma egyre jobb lesz, és a sikerek biztos meghozzák majd a támogatókat is, hiszen nélkülük a motorsportban nem lehet fennmaradni. Köszönjük a MOL eddigi segítségét, nagyszerű időszakot töltöttünk el közösen ? nyilatkozta Stefano Favaro.

Talmácsi Gábor Magyarország legmagasabban lobogó zászlója nemzetközi szinten, nem értem, hogy egy magyar cég miként hozhatja őt ilyen helyzetbe. A csapat mindent meg fog tenni, hogy Gábor befejezhesse a szezont, és a lehető legjobb világbajnoki szereplést érje el. Érthetetlen számomra a MOL döntése mindazon által, hogy a csapat kiemelt támogatója is volt és a csapatunk már kétszer is nyert, bizonyított. Minket is nehéz helyzetbe hoztak a döntéssel, de a mi két versenyzőnket tartom a legjobbnak a mezőnyben, így kétségem sincs a sikeres szereplésünk felől ? mondta Luca Boscoscuro, a Fimmco Speed Up csapatvezetője.

A Right Guard & Schwarzkopf II. Talmácsi Napja

Immár második alkalommal kerül megrendezésre a Talmácsi nap, melynek a kecskeméti Gokart Stadion ad otthon július 25-én vasárnap. Az esemény célja egy olyan egész napos, ingyenes rendezvény, melynek során a rajongók és az érdeklődők személyesen találkozhatnak Talmácsi Gáborral, csapatával, további közismert magyar sportolókkal, médiasztárokkal.

Rövid ízelítő a programokból: Gokart versenyek 3 kategóriában ? profik, női sztárok, férfi sztárok. Street fighter show. Downhill show, streetball bemutató. Látványos gokart bemutató. Fimmco Speed Up és Sebestyén Péter csapata, a Right Guard Racing Team bemutatkozója.

Az esemény fénypontjaként Talmácsi Gábor és Andrea Iannone Moto2-es motorjuk nyergébe szállnak és néhány kör erejéig bemutatják mire képesek a pályán, majd autogramot osztanak. A rendezvény ingyenes, a szórakozás garantált! Találkozzunk jövő vasárnap a kecskeméti Gokart Stadionban! ? kéri a Faster Management.

3 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma 2. az elsőn | ZETApress
  2. Esőnap Talmával | ZETApress
  3. Bioetanol Talmával | ZETApress

Szóljon hozzá!