ZETApress

hírportál

Menetel a Honvéd

Megállíthatatlannak bizonyult a Honvéd tegnap Kispesten. A csütörtöki, hamburgi 4:0-s vereséget odahaza a Debrecen 3:1-s legyőzésével igyekezett feledtetni. Ezzel előnye három pontra nőtt a táblázat élén, bár a ma esti MTK ? ZTE párharc után a kék-fehérek győzelmük esetén egy pontra megközelíthetik az éllovast.

Pénteken a Vasas nem bírt otthon a Diósgyőrrel, csatájukon még gól sem született. Ellenpólusként említhetjük Kaposvárt, ahol a hazaiak szombaton 4:3-ra verték a Siófokot a megyei rangadón. Több hazai győzelem nem is született. A Fehérvár Palotán 2:0-ra verte a REAC-ot, az Újpest Nyíregyházán 2:1-re, míg a Paks Tatabányán 4:2-re győzött. A forduló második döntetlene egy másik megyei rangadón, Sopronban született, ahonnan a győriek 1:1-gyel távozhattak.

Az NB II Keleti csoportjában a Fradi Vácott nyert 2:0-ra, így négy forduló után két győzelemmel és két döntetlennel nem beszélhet különösebb sikerről. Az MLSZ-szel folyó perétől is visszalépett, így a zöld gyep kudarcai után a bíróságon sem kaphat elégtételt. Lehet, hogy a Honvédra vár majd tárgyalás, mert hamburgi kudarca után külföldön többen bundát kiáltanak. A ?80-as években már felmerült érdekeltségük az akkori totóbotrányban, de erre már csak az idősebbek emlékeznek.

Szóljon hozzá!