ZETApress

hírportál

Luigi profi lett

Magyar játékossal bővült a FullTiltPoker.net profijainak csapata. Kwaysser Valdemár Ákos ? becenevén Luigi ? lett a Full Tilt Poker első magyar profi játékosa. A kiváló WSOP szereplés mellett újabb nagy sikernek örvendhetnek a magyarok. A WSOP karkötő mellé egy szerződés is érkezett.

Aki figyeli a WSOP közvetítéseket, tudja jól, hogy Kwaysser Valdemár Ákos idén kiváló formában játszik! Az idei WSOP torna során már négy fizetős helyezést is bezsebelt már, de a tízezer dolláros nevezési díjú Pot-Limit Hold?em Championship-en jutott a csúcsra. Luigi magabiztos játékkal 267 játékost lelépve megnyerte a harmadik magyar világbajnoki karkötőt. Ekkor még nem tudta, hogy játékát figyelik a Full Tilt Poker nagymenői is.

Az idei WSOP main eventen számos magyar neve is felbukkant, köztük Luigié is aki a következő napot 73 ezer 200-as chipcounttal várhatja. Szombaton már új szerelésében lép az asztalokhoz, mert leigazolta őt a Full Tilt Poker csapata. ? Nagyon boldog és lelkes vagyok, nagyon sok lehetőséget látok ebben az együttműködésben. Amennyire eddig megismertem a csapatot, nagyon kedves, dinamikus, rugalmas emberekből áll, remek projekteket futtathatunk majd. Bónuszként pedig rengeteg erős játékossal kerülhetek közvetlen kapcsolatba, amiből szintén csak jó származhat. Nem hiszem, hogy egy pókerjátékosnak létezik rangosabb felkérés, mint egy ajánlat a FullTilttől ? nyilatkozta Luigi.

A Full Tilt csapata a karkötő ceremónia után kereste meg Valdemárt, mert nagyon meggyőzőnek találták a játékát és az eddigi eredményeit is. Mivel a ChocolatePokerrel nem volt szoros partnerségben ezért a szerződés aláírására pár nap alatt sor került. Luigi nagyon elégedett a szerződésével is: ? Legfőbb előnye, hogy inspirál a további kimagasló eredmények elérésére. Más oldalak ajánlataival ellentétben a teljesítményt díjazza. Ha odateszem magam, és keményen dolgozom, rengeteg anyagi és szakmai előnyöm származik belőle, de ha épp úgy döntök, hogy egy kis pihenésre van szükségem, akkor sem veszik a fejemet.

Mit hoz a jövő?

Egy ilyen szerződés természetesen megváltoztatja kicsit a következő év programját is. Luigi mindenképp több európai élő versenyt szeretne beiktatni a programjába, emellett januárban Zsuzsi menyasszonyával a PCA helyett valószínűleg az izgalmasabbnak ígérkező Aussie Millionsra mennek Melbourne-be.

Online ezentúl csak a Full Tilt asztalinál játszik majd, ahol a legtöbb időt a 7-game mix asztalokon fogja tölteni. Ebben a műfajban még kezdőnek számít, de reményei szerint jövő ilyenkorra már stabil nyerő lesz, közepes/nagyobb téteken is. Luigi kedvenc játékai a vegyes játékok és a versenyek mellett a NLH és PLO cashgame. Arra a kérdésre, hogy mi a következő nagy cél azt felelte: ? Azt hiszem, az ausztráliai főverseny trófeája jól mutatna a vitrinben!

Magyarországon a közeljövőben valószínűleg az újonnan indult, júliustól az RTL Klubon futó a Face the Pro nevű show-ban fog feltűnni amit, izgalmas kihívásnak tekint, mivel sokféle játékossal lehet megmérkőzni. Előjáróban annyit tett hozzá, hogy egy izgalmas, színvonalas műsor várható, amely a Poker After Dark hangulatát fogja felidézni ? tudatta Kaczur Tibor.

A Full Tilt Poker

A FullTiltPoker.net egy ingyenes online póker iskola, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megtanuljanak mindent a pókerről a Full Tilt csapat segítségével. A Full Tilt Póker csapata egy elit csoport, amelyet a legjobb pókerjátékosok alkotnak, mint Chris Ferguson, Phil Ivey, Howard Lederer, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Erik Seidel Andy Bloch, Phil Gordon, John Juanda, Mike Matusow, Gus Hansen, Allen Cunningham, Patrik Antonius és Tom Dwan. Összességében ezek a játékosok a profi karrierjük során 53 világbajnoki címet szereztek a mai napig. Csak a FullTiltPoker.net biztosít ingyenes játék és beszélgetési lehetőséget a világ legjobb póker profijaival, valamint hasznos tanácsokat a játékosok póker képességének javítására.

A FullTiltPoker.net által kínált ingyenesen letölthető szoftver a póker profikkal együttműködésben került kifejlesztésre, hogy a lehető legjobb feltételeket nyújtsa a pókerjátékok minden változatára. Az innovatív grafikával rendelkező és csúcstechnológiát képviselő póker szoftverrel, a FullTiltPoker.net portálon szerezhetőek meg a legjobb online póker tapasztalatok. A portálon csak játékpénzzel lehet játszani, valódi pénz használata a weboldalon nem lehetséges. Az oldal használatához szükséges alsó korhatár 18 év.

2 hozzászólás

  1. A portálon csak játékpénzzel lehet játszani – ezt a hülyeséget honnan vettétek?